Teknoloji

iPhone’a özel Opera Mini uygulaması iki haftada 2.6 milyon indirme sayısına ulaştı!

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Safari iPhone platformunda çok da iyi olmamasına rağmen uzun bir süre tek internet tarayıcısıydı. Bu sebeple iPhone kullanıcıları daima farklı tecrübelerin peşinde koşmayı arzu ettiler.

Bilindiği gibi Apple, kendi sunduğu fonksiyonların üçüncü taraflar tarafından sunulmaması için onların geliştirdikleri uygulamaları kısıtlama hakkına sahip ve son dönemde bu kısıtlamalar oldukça büyük tepkilere yol açmıştı. Popüler internet tarayıcısı Opera’nın iPhone için çıkarılan mobil sürümü Opera Mini, Apple uygulama mağazasına başvurduğunda kabul edilip edilmeyeceği konusunda şüpheler vardı ancak sürpriz bir şekilde bu uygulama mağazadaki yerini aldı ve 1 milyon indirme barajını kısa sürede aştı.

Geçtiğimiz günlerde Opera tarafından yapılan açıklamaya göre Opera Mini indirilmeye sunulduğu 13 Nisan tarihinden 30 Nisan tarihine kadar toplam 2.6 milyon kez indirilmiş. iPhone, Blackberry Curve ve LG Lotus modellerini geçerek Opera Mini uygulamasının en çok kullanıldığı telefon sıralamasında liderliğe yükselmiş.

İlgili – Mobilecrunch

İLGİLİ HABERLER