İpucuManşetler

iPhone kullanıcılarının işine yarayacak basit bir fotoğraf paylaşım yöntemi

iphone fotoğraf paylaşım

Fotoğraf galerinizdeki fotoğrafları arkadaşlarınıza veya aile bireylerinize göndermek, anıları paylaşmanın harika bir yoludur. Bunun için de iMessage, WhatsApp, Telegram, BiP gibi anlık mesajlaşma araçlarının fotoğraf paylaşım aracını kullanırız. Ancak iPhone kullanıcıları için kullanışlı ve kolay bir yöntem daha var. Eğer paylaşacağınız fotoğraf, Fotoğraflar veya Notlar gibi bir uygulamada zaten açık durumdaysa, çok kolay bir hareketle fotoğrafı kopyalayabilir ve hızlı şekilde mesajlaşma uygulamasına yapıştırabilirsiniz.

Bu kısa videoda paylaştığımız ipucunu uygulayan iPhone kullanıcıları bir fotoğrafı hızlı şekilde kopyalayıp mesajlaşma uygulamasının metin alanına yapıştırabilirler. Böylelikle birkaç tıklatmayla uğraşmadan, sadece tek bir üç parmakla kıstırma hareketi ve sonrasında yapıştırma komutuyla fotoğrafı paylaşmaya hazır hâle getirebilirsiniz.

iPhone’da fotoğraf paylaşımını basitleştiren yöntem nasıl kullanılır?

@teknoblog #iPhone kullanıcıları bu basit yöntem sayesinde Fotoğraflar içindeki fotoğrafları #WhatsApp ve diğerlerinde kolayca paylaşabilir. #teknoloji #ipucu ♬ Teknoblog – orijinal ses – Teknoblog

Daha sonra iMessage, WhatsApp, BiP, Telegram veya kullandığınız diğer mesajlaşma uygulamasını açın. Metin kutusuna parmağınızı hafifçe bastırın. “Yapıştır” seçeneğini gördüğünüzde buna tıklatın. Fotoğrafın metin alanına eklendiğini ve gönderime hazır hâle geldiğini göreceksiniz.

Fotoğraflar uygulaması için gösterdiğimiz bu basit yöntem, Notlar veya Mail gibi uygulamalarda açık olan fotoğraflar üzerinde de uygulanabiliyor.