Manşetler

iPhone 7 sızıntısı tüm renk seçeneklerini bir arada gösteriyor

iphone 7Sızıntılar, Apple’ın yeni iPhone’unun nasıl gözükeceği konusunda genel bir fikir edinilmesini sağlamış gibi gözüküyor. Ortaya atılan iddialardan birinde iPhone 7 ile kullanıcıların yeni bir renk seçeneği sunulacağı belirtilmiş ve bu rengin Apple Watch için sunulan “uzay siyahı”na benzer bir tonda olacağı öne sürülmüştü. Ancak şu ana kadar gündeme gelen haberlerde yeni renk seçeneğinin varlığı konusunda bir uzlaşmaya varılabilmiş değil.

iphone 7MacityNet tarafından paylaşılan fotoğraflar ise söz konusu iddiayı yalanlıyor. Fotoğraflara göre, Apple’ın yeni iPhone’u geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 6s ile aynı renk seçeneklerine sahip olacak. iPhone 6s ile birlikte altın rengi, gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerinin yanına roze altını da eklemişti. Sızan fotoğraflarda kamera çıkıntısı için daha önce görülmemiş bir tasarımın varlığı da dikkat çekiyor.

iphone 7iPhone’un yeni renk seçeneği konusunda ortaya ilk olarak “koyu mavi” ismi gündeme gelmişti. Bu renk daha sonra iPhone 5’tekine benzer koyu bir siyah tonuna evrilmişti. Apple hali hazırda benzer bir tonu “uzay siyahı” ismiyle Apple Watch’ta sunuyor. MacityNet tarafından paylaşılan fotoğraflar, bu dedikoduyu da boşa çıkarıyor.

Fotoğraflarla birlikte yayınlanan yazıda da yeni renk seçeneğine dair dedikodular reddediliyor. Her şeye rağmen, bu tarz kaynaklar tarafından ortaya atılan iddialara mesafeli yaklaşmak gerekiyor.

iPhone 7 eylülde tanıtılacak

iPhone 7 tasarım bakımından fazla bir değişiklik sunmayacağı için Apple’ın yeni bir renk seçeneği sunması kulağa mantıklı geliyor. Şirket böylelikle yeni iPhone’u seleflerinden biraz daha farklılaştırarak telefona olan ilgiyi artırma yoluna gidebilir. Bütün bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse eylül ayını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER