Manşetler

iPhone 7 sızıntılarına devam: İlk kez çalışır durumda görüyoruz

iphone 7Bitmez tükenmez iPhone 7 sızıntıları bugün de devam etti. Asya kıtasından yeni fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Son olarak çalışan bir iPhone 7 prototipini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

iPhone sızıntıları konusunda güvenilir bir kaynak olan NowhereElse sitesinin yayınladığı fotoğraflarda 4.7 inç ekranlı iPhone görünüyor. Daha önce gördüğümüz iPhone 7 fotoğraflarındakine benzer olan bu ürün iPhone 6s’e epey benziyor. Bununla birlikte bazı ayırt edici özellikleri de bulunuyor.

Telefonun altı kısmında kulaklık jakı yok, bunun yerine ikinci bir hoparlör ızgarası yerleştirilmiş. Daha büyük bir kamera, tek bir anten şeridi ve kapasitif nitelikte gibi görünen ana ekran tuşu da dikkat çeken ayrıntılar arasında bulunuyor. Son olarak fotoğrafta beklenen telefonun altın renkli versiyonu görünüyor. Sonuç olarak tasarım açısından iPhone 7 selefine epey benziyor gibi görünüyor.

İlginçtir ki, cihazın açık durumda olduğu fotoğraflar da mevcut. Ancak beklenilenin aksine, iOS 10 beta yerine başka bir yazılım yüklenmiş. Muhtemelen bu, Apple içinde kullanılan özel bir yazılım. Gerçek gibi görünen bu cihazı ele geçiren kişi Apple’ın henüz duyurulmamış telefonu hakkında daha fazla detay keşfedebilir ve teknik özelliklerini de doğrulayabilir.

NowhereElse sitesi bu fotoğrafların Geekbar adlı, güvenilir bir kaynaktan geldiğine dikkat çekiyor. Site, bu ekibin elektronik cihaz onarımında uzmanlaştığını belirtiyor. Bu da çalışır durumdaki cihaz prototipinin ellerinde olmasının açıklaması sayılabilir.

iPhone 7 olduğu iddia edilen cihazın tasarım açısından selefi iPhone 6s ve 6’ya çok benzemesi, bu telefonun iPhone 7 değil de, iPhone 6SE olarak adlandırılacağını düşünmemize neden oluyor. Her şeyin netleşmesi için bir aydan biraz daha fazla zaman kadar beklememiz gerekiyor.

iphone-7-altin-040816-2iphone-7-altin-040816-3iphone-7-altin-040816-4iphone-7-altin-040816-5

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER