Teknoloji

iPhone 16 Pro parlak titanyum çerçeveyle gelecek

iphone 16 pro

Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max’i fırçalanmış titanyum çerçeveyle kullanıcıların karşısına çıkarmıştı. Yeni bir dedikoduya göre, iPhone 16 Pro modellerinde de yine titanyum çerçeve tercih edilecek. Ancak bu çerçeve fırçalanmış değil, parlak bir görünüme sahip olacak.

Konuyla ilgili paylaşım, Güney Koreli platform Naver’de “yeux1122” rumuzlu duyumcu tarafından yapıldı. Sitenin ve duyumcunun bilgilerinin genellikle doğru çıktığnı belirtmekte de fayda var. Haberde Apple’ın parlak titanyum çerçeveyi gelişmiş malzeme ve renk işleme yoluyla elde edeceği belirtildi.

Habere göre, yeni Pro iPhone’ların çerçevesi, tamamen çizilmeye karşı dayanıklı bir materyalden yapılmayacak. Bu bazı kullanıcılar açısından hayal kırıklığı yaratsa da, satın alma kararlarını pek fazla etkilemeyecektir.

Apple’ın yeni Pro modellerini beyaz ve grinin yanı sıra Uzay Siyahı ve Roze renk seçenekleriyle sunacağı iddiası da kısa süre önce gündeme gelmişti.

iPhone 16 Pro fonksiyonel değişikliklerle gelecek

Cupertino merkezli şirket telefonlarını hem daha parlak bir kasayla hem de fonksiyonel değişikliklerle sunabilir. Apple’ın çerçeveyi inceltmesi de beklentiler arasında yer alıyor. Buna ek olarak, daha büyük pilin gerektirdiği termal ayarlamalar için kameraların yerleşiminin de yeniden düzenlenebileceği söyleniyor.

iPhone 16 Pro’yla ilgili bu söylentilerin hepsinin dedikodu aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var. Önümüzdeki aylarda telefonla ilgili daha gerçeğe yakın bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır. Apple’ın yeni iPhone’larını eylül ayında tanıtmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER