Teknoloji

Apple’dan iPhone 13 Pro’nun kamera yeteneklerini gösteren kısa videolar

iphone 14

Apple, iPhone 13 Pro için hazırladığı tanıtım kampanyasında telefonun video çekim yeteneklerine özellikle vurgu yapıyor. “Cebinizdeki Hollywood” sloganını kullanan şirket, telefonun video çekim yeteneklerini gösteren üç kısa klibi YouTube ve diğer sosyal ağlarda paylaştı.

Kliplerde iPhone 13 Pro’nun video çekiminde kullanılan kilit özellikleri ön plana çıkarılıyor. Bunlardan ilki “Dedektifler” adını taşıyor ve telefonun Sinematik Mod özelliğini gösteriyor. Burada hareket hâlindeki iki kişiden biri arka planda ve daha bulanık şekilde görülüyor. Videoda odak daha sonra arkadaki kişiye dönüyor. Böylelikle Sinematik Mod ile kullanıcıların odak noktasını hızlı şekilde değiştirilebilmesi anlatılıyor.

İkinci video ise “Bodrum” adını taşıyor. Burada gizemli bir sesle konuşan bir kadın, karanlık bir evde yürürken görülüyor. Apple bu kliple iPhone 13 Pro’nın düşük ışıklı ortamlarda video çekim yeteneğine vurgu yapıyor.

“Pavel” isimli siyah beyaz videoda ise kullanıcıların 3x optik zum yapan yeni telefoto lens ile nasıl daha fazla detay yakalayabilecekleri ve bir filmi daha dramatik hâle getirebilecekleri anlatılıyor.

Yaklaşık 1 dakika uzunluğunda olan iPhone 13 Pro kliplerinin hepsi Apple’ın YouTube kanalı üzerinden izlenebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER