Teknoloji

iPad 3 ile beraber düşük maliyetli 8 GB’lık iPad 2 de piyasaya çıkabilir

 

DigiTimes’ın haberine göre Apple, gelecek hafta düzenleyeceği etkinlikte iPad 3’ün yanısıra daha ucuza satacağı, 8 GB’lık iPad 2’yi de tanıtabilir. iPad 3’ün çıkacağı dönemde bu hamle garip olarak değerlendirilse de, daha ucuz iPad 2 ile Apple’ın yakında piyasaya çıkması beklenen Windows 8 tabletlerine karşı elini kuvvetlendirmeyi hedeflediği söyleniyor.

iPad 3’e dair bir çok söylenti uzun zamandır etrafta dolaşıyordu ve çıkış tarihinin yaklaşması da bu spekülasyonları pek azaltmış gibi durmuyor. Bunlar içinde en çarpıcı olanı ise, iPad 3’ün Retina-Display özelliğine sahip ekranının 2048 x 1536 çözünürlüğünde ve full HD olması. Kimilerine göre bu sebepten ötürü iPad 3 yerine iPad HD adının kullanılması da muhtemel.

Üretim zincirindeki kaynaklara göre, Apple yeni iPad için oldukça fazla sayıda sipariş verdi. Bu nedenle, yeni iPad’in ilk çeyrek satışlarının beklentilerin iki katı düzeyinde olabileceği de konuşuluyor. 7 Mart’taki tanıtımın ardından yeni iPad’e dair tüm sorular cevaplarını bulmaya başlayacak ve biz de Teknoblog olarak tüm gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili – DigiTimes

 

İLGİLİ HABERLER