Teknoloji

Instagram masaüstünden paylaşım yapmaya ve düzenlemeye izin verecek

instagram flipside
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Instagram’a masaüstünden erişmek mümkün olsa da, platformun temel özelliklerinin önemli bir kısmı sadece mobil uygulamalarda kullanılabiliyor. Paylaşım oluşturmak ve yapılan paylaşımları düzenlemek de bu özellikler arasında yer alıyor. Ancak masaüstü deneyimini iyileştirmek adına sürekli hazırlık yapan Instagram, yakında masaüstünden paylaşım oluşturmaya ve düzenlemeye de izin verecek gibi görünüyor.

Bu hazırlığın işareti, Twitter’da yapılan bir paylaşımda görüldü. “@Alex193A” rumuzlu kullanıcı, bu özelliğin nasıl işleyeceğini gösteren bazı taslak görselleri de paylaştı.

Instagram’ın masaüstü sitesinde kullanıcıların fotoğrafları ya da videoları kırpabileceği, filtreleyebileceği, insanları etiketleyebileceği ve konum etiketi ekleyebileceği görülüyor. Paylaşım ekranına sürükle bırak yöntemiyle dosya taşınabileceği belirtiliyor.

instagramInstagram cephesinden henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak özelliğin şirket içinde testlerinin başlaması, duyurunun çok da uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER