Teknoloji

Instagram Keşfet sekmesinde içerikleri başlıklar altında gösteriyor

instagram alisveris

instagramInstagram Keşfet sekmesinde yaptığı son değişikliklerle bu sekmede geçirilen süreyi iyiden iyiye artıracağa benziyor. Facebook F8 konferansında duyurulan yeni tasarım, yaklaşık 1,5 aylık bir sürenin ardından kullanıcılarla buluşmaya başladı. Instagram yeni Keşfet sekmesi için kademeli bir dağıtım uyguluyor gibi görünüyor.

Eskiden olduğu gibi sekmenin temel tasarım unsuru olarak kareli arayüz dikkat çekiyor. “Senin İçin” başlığıyla açılan Keşfet sekmesinde ilk olarak kullanıcıların geçmişte etkileşime girdiği hesaplar doğrultusunda seçilen içerikler karşılıyor. Bu başlığın yanında ise Güldürü, Spor, Stil, TV ve Filmler, Müzik, Yemek, Seyahat, Bilim ve Teknik, Sanat, Güzellik, Çizgi Roman ve Oyun gibi kanallar sıralanıyor.

instagram kesfetSöz konusu kanallarda Instagram kullanıcıları, seçilen konu üzerine yoğunlaşmış çok sayıda içeriği bulabiliyor. Burada kullanıcılara hem fotoğraf hem de videolar gösteriliyor.

Instagram Keşfet sekmesini yenileyerek son zamanlarda farklılaşan çehresinde bir değişim daha yaratmış oluyor. Şirket geçtiğimiz hafta da 1 saatlik uzun videoların gösterildiği IGTV isimli platformunu duyurmuştu. F8 konferansında duyurulan video sohbet ve video grup sohbeti gibi özelliklerin de yakında kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER