Teknoloji

Infinix Smart 8 Pro tanıtıldı: 50 megapiksel kamera, 5000 mAh pil

infinix smart 8 pro

Infinix Smart 8 geçtiğimiz yıl bazı pazarlarda piyasaya çıkmıştı. Ardından akıllı telefon Helio G36 işlemci, 50 megapiksel ana kamera, Android 13 Go tabanlı XOS 13 gibi özelliklerle Hindistan’a adım atmıştı. Smart 8’in Hindistan versiyonu, şimdi de Infinix Smart 8 Pro adıyla tüm dünyada kullanıcılarla buluşuyor.

Bu da Smart 8 Pro’nun kalbinde Helio G36 işlemcinin olduğu anlamına geliyor. 6.6 inç büyüklüğünde 90 Hz HD+ çözünürlüklü LCD ekran, Dynamic Island benzeri Magic Ring, 10W şarj destekli 5000 mAh pil gibi özellikler de kullanıcıları bekliyor. Android 13 Go tabanlı XOS 13 ile kutusundan çıkacak olan telefonda kullanıcıları WhatsApp’ta numaraları olmadan arama özelliği de sunulacak. Ancak bu özellik daha sonra bir güncelleme ile uygulamaya eklenecek.

Smart 8 Pro için 4 ve 8 GB RAM ile 64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleri sunuluyor. Depolama alanını microSD kart desteğiyle genişletmek mümkün oluyor. Akıllı telefonun 50 megapiksel ana kamerasına Infinix tarafından AI Lens olarak adlandırılan bir kamera eşlik ediyor. Telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera mevcut.

infinix smart 8 pro

Infinix Smart 8 Pro dört renk seçeneğiyle geliyor

Smart 8 Pro’da USB-C girişi, 3.5 mm kulaklık jakı, kenara entegre parmak izi tarayıcısı, DTS ses işleme özelliği ve yüzde 200 Super Volume ses artırma özelliği kullanıcıları bekliyor.

Infinix Smart 8 Pro için siyah, beyaz, altın ve mavi olmak üzere dört renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER