Teknoloji

Incase’in yeni MacBook Pro kılıfı korumanın yanında şarj hizmeti de sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Incase IconConnected Power SleeveIncase IconConnected Power Sleeve adını taşıyan dizüstü bilgisayar kılıfını CES 2018’de tanıttı. MacBook Pro için tasarlanan kılıf, 14000 mAh kapasiteli bir pil de barındırıyor. Bu pil sayesinde dizüstü bilgisayarı hareket hâlindeyken şarj etmek kolaylaşıyor.

Kılıfın koruma bölümü, Incase’in mevcut Icon kılıfıyla hemen hemen aynı. Ancak alt kısıma eklenen ve bir USB-C kablosunun ve girişlerin bulunduğu ek bölüm, IconConnected Power Sleeve’e kimliğini kazandırıyor.

Sürekli olarak mobil vaziyette çalışan ve bilgisayarının şarj ihtiyacını karşılama konusunda sıkıntı yaşayanlar için Incase’in son derece kullanışlı bir çözüm sunduğu rahatlıkla söylenebilir. Ancak dizüstü bilgisayar kılıftayken şarj özelliğinin kullanılamaması, IconConnected Power Sleeve’in çekiciliğini biraz aşağıya indiriyor.

Incase IconConnected Power Sleeve 2018’in üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak

Incase IconConnected Power Sleeve, 13 ve 15 inç Apple MacBook Pro modellerine uygun iki farklı modele sahip. Her iki modelin fiyat etiketinde de 199.95 dolar yazacak. IconConnected Power Sleeve, 2018’in üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER