Teknoloji

Imgur Snacks ve The Feed’i Android uygulamasına da ekledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

imgur snacksImgur Snacks adını verdiği özelliği ile Snapchat’inkine benzer hikayeleri GIF dünyasına da getirmişti. İlk etapta sadece iOS kullancılarına sunulan bu özellik, sonunda Android uygulamasına da açıldı. Imgur Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, Snacks’in yanı sıra The Feed adı verilen bölümü de beraberinde getiriyor.

Arama sekmesi üzerinden erişilen Snacks’te kullanıcılar özel olarak seçilen GIF’lerden oluşan hikaye benzeri bir galeri görüyor. The Feed ise uygulamanın ana sayfasında yer alıyor ve kullanıcılara son GIF trendlerini yakından görmek için hem başka Imgur kullanıcılarını hem de etiketleri takip etme imkanını veriyor.

iOS kullanıcıları uzun süredir Snacks özelliğinden faydalanabiliyordu. Dolayısıyla Imgur’un özelliği Android’e taşıma konusunda yavaş kaldığı söylenebilir. Yine de, bu durum Snacks’in Imgur’un sosyal stratejisindeki önemini değiştirmiyor.

Imgur Snacks ve sohbet gibi özelliklerle insanları GIF animasyonları görmek dışındaki amaçlar için de uygulamasına çekmeyi hedefliyor. Imgur tam teşekküllü bir sosyal ağa dönüşmeye çalışmasa da, insanları eğlendirecek özellikler sunma konusunda istekli görünüyor.

İLGİLİ HABERLER