Teknoloji

iGaranti iBeacon teknolojisini kullanarak müşterilerine indirim kuponu veriyor

igaranti-100513

Garanti Bankası’nın iOS ve Android platformlarında çalışan kişisel finans uygulaması iGaranti ilgi çekici bir özellik sunuyor. iBeacon teknolojisinden yararlanan uygulama, anlaşmalı mağazalara girildiği anda indirim kuponlarını kullanıcıların cebine anında gönderiyor. Böylelikle tüketiciler doğru yer ve zamanda doğru indirim bilgisine ulaşarak fırsatları kaçırmıyor.

iGaranti’nin gerçekleştirdiği kampanya kapsamında ilk olarak İstanbul’da Altunizade, Bayrampaşa; Ankara’da da Ankamall ve Anatolium Gold mağazalarında 1000 TL ve üzerinde fiyata sahip TV alanlara 100 TL’lik indirim sunuyor.

Mağazalara yerleştirilen Blesh Beacon aygıtları sayesinde iGaranti kullanıcıları mağazaya adım attıkları anda bilgilendirme mesajı telefonlarına geliyor ve indirim kuponu da telefonlarına otomatik olarak yükleniyor. Müşterilerin yapmaları gereken tek şey ödeme için kasaya geldiklerinde kendilerine iletilen bu indirim kodunu satış görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanmak.

Garanti Bankası’nın belirttiğine göre, önümüzdeki dönemde farklı markalarla yapılacak işbirlikleriyle farklı kampanya ve fırsatlar da sunulacak.

İLGİLİ HABERLER