Teknoloji

HyperX CES 2021’de oyuncular için yeni ekipmanlar duyurdu

hyperx ces 2021
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HyperX, CES 2021’de ürün serisine yeni oyuncu ekipmanlarını eklediğini duyurdu. HyperX bu yıl online olarak gerçekleşen CES 2021’de, profesyonel oyuncular ve HyperX tutkunları tarafından kullanılan profesyonel seviyedeki ürünlerini genişleterek oyuncu topluluğunu desteklemeye devam ettiğini kaydetti.

Sanal olarak gerçekleşen tanıtımda şirketin ilk %60 klavyesi olan HyperX Alloy Origins 60 Mekanik Oyun Klavyesi ve Xbox X ve S serileri için geliştirilmiş olan ChargePlay Duo Kontrol Cihazı Şarj İstasyonu duyuruldu. Ayrıca Pulsefire Haste Oyun Faresi, Cloud II Kablosuz Oyun Kulaklığı ve Cloud Revolver Oyun Kulaklığı + 7.1’in de artık tüm dünyada satışta olduğu duyuruldu.

HyperX kurumsal pazarlama direktörü Daniel Kelley, “İnsanlar arkadaşlarıyla ve ailesiyle bağlantıda kalmanın güvenli ve eğlenceli yollarını aradıkça oyun oynamak bu yıl daha da başvurulabilecek bir etkinlik haline geldi.” dedi. “HyperX’in yeni ürün yelpazesi, ne zaman veya nasıl oynanırsa oynansın, sınıfının en iyisi ürünler sunmak için sürekli büyüyen oyun topluluğuna bağlılığını yansıtıyor.”

HyperX CES 2021 yeni ürünleri

HyperX Alloy Origins 60 Mekanik Oyun Klavyesi

HyperX Alloy Origins 60
HyperX Alloy Origins 60

Alloy Origins 60 klavye, daha rahat fare hareketleri ve masaüstü alanını en üst düzeye çıkarmak için yerden tasarruf sağlayan bir düzene sahip ultra kompakt, %60 form faktörüne sahiptir. Klavye, daha duyarlı anahtar işlemi için daha kısa çalıştırma noktası ve daha kısa hareket mesafesi ile tasarlanmış HyperX kırmızı doğrusal mekanik anahtarları kullanır. HyperX Alloy Origins 60, HyperX Red anahtarlarının açık LED tasarımlarını ve hızlı tanıma için yanlara basılmış ikincil işlevlere sahip PBT çift vuruşlu tuş kapaklarını kullanır. HyperX NGENUITY yazılımı ile kullanıcıların ışıklandırma, Oyun Modu ve makro ayarlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyarak dahili belleğe sahip üç adede kadar profil sunmaktadır.

Xbox İçin HyperX ChargePlay Duo Kontrol Cihazı Şarj İstasyonu

HyperX ChargePlay Duo Xbox X
HyperX ChargePlay Duo Xbox X

Resmi Xbox lisanslı HyperX ChargePlay Duo, Xbox için tasarlanmış olup, Xbox X / S serisi ve Xbox One kablosuz kontrol cihazları ile uyumludur. Xbox X / S serisi kablosuz kontrol cihazlarına sığması için iki adet pil kapağı da yanında gelmektedir. Ürün, sağlam ve ağır tabanıyla kullanışlı ve güvenli yerleştirme sunan bir tasarıma sahip olup, her kumanda üzerinde şarj durumunu gösteren LED göstergeler bulunmaktadır. Her ChargePlay Duo kontrol cihazı ayrıca iki adet 1400mAH şarj edilebilir pil paketi içermektedir.

HyperX Pulsefire Haste

İlk olarak ABD’de piyasaya sürülen Pulsefire Haste artık tüm dünyada satışta. Pulsefire Haste, daha hızlı hareket ve havalandırma sağlayan ultra hafif, petek yapılı altıgen tasarıma sahiptir. Toza karşı dayanıklı TTC altın mikro anahtarlar ile 60M tıklama ömrüne, altı adet programlanabilir düğmeye ve yerleşik belleğe sahiptir. Pulsefire Haste, kolay kayma hareketi için düşük sürtünmeli, yüzde yüz saf PTFE kızaklarla üretilmiş olup, hafif ve esnek paracord malzemeden tasarlanmış olan HyperFlex USB Kablo, gerginliği ve direnci azaltarak daha kolay mouse hareketlerine olanak verir. Daha fazla kontrol ve konfor isteyen kullanıcılar için, mouse’un yanları ile sol ve sağ mouse düğmelerine kavrama bantları yerleştirilmiştir. Kullanıcılar HyperX NGENUITY Yazılımı ile DPI ayarlarını, RGB aydınlatma özelliklerini, tuş atamalarını kolayca kişiselleştirilebilir ve makroları kayıt edebilirler.

HyperX Cloud II Kablosuz

İlk olarak ABD’de piyasaya sürülen Cloud II Kablosuz artık tüm dünyada satışta. Kablolu Cloud II ‘nin tasarımı, konforu, performansı ve dayanıklılığının mirasını temel alan Cloud II Kablosuz, sürükleyici oyun içi ses deneyimi sunar. Evde ve okulda çalışırken ya da evde oyun oynarken zengin ve net bir ses sağlayan HyperX özel ayarlanmış sanal 7.1 surround ses2 ve 53 mm sürücüler içerir. Oyun sınıfı kablosuz kulaklık, 2.4 GHz ‘de bağlantı, 30 saate kadar3 pil ömrü ve 20 metre kablosuz menzil4 sunar.

HyperX Cloud Revolver + 7.1

HyperX Cloud Revolver
HyperX Cloud Revolver

İlk olarak ABD’de piyasaya sürülen Cloud Revolver + 7.1 artık tüm dünyada mevcut. Cloud Revolver + 7.1 Oyun Kulaklığı, etkileyici ses, geniş ses aralığı, stüdyo sınıfı ses kalitesinin yanı sıra özel HyperX konforu ve dayanıklılığı sunar. Sanal surround sese2 sahip Cloud Revolver + 7.1 ‘de, FPS ve açık dünya oyunlarında gelişmiş ses hassasiyeti için daha fazla derinlik ve genişlik sağlamak için 50 mm yönlendirmeli sürücüler bulunmaktadır. Yeni nesil sürücüler hassas bir şekilde konumlandırıldığından yüksek kaliteli ses için düşük, orta ve yüksek tonları ayırmakta olup, akustik bölmenin mekanik tasarımı ve büyük kulak kapakları sayesinde oyunculara maksimum rekabet avantajı sağlamaktadır.

İLGİLİ HABERLER