Teknoloji

HyperX’ten kablosuz kulak içi oyun kulaklığı: Cloud Mix Buds

hyperx cloud mix buds

HP Inc.’in oyun çevre birimleri ekibi olan ve e-spor ve oyun sektörlerinin tanınan markaları arasında yer alan HyperX, HyperX Cloud Mix Buds adını verdiği yeni kablosuz kulaklığını duyurdu. HyperX ‘in çift modlu ilk tamamen kablosuz oyun kulaklığı, oyunlar için düşük gecikmeli 2.4 GHz kablosuz bağlantı ve gittiğiniz her yerde kullanabilmeniz için Bluetooth 5.2 bağlantısı sunuyor.

Cloud Mix Buds, medya cihazları veya telefonlar için 2.4 GHz USB Type-C kablosuz adaptör veya Bluetooth kablosuz kullanarak çoklu platform uyumluluğu ile hızlı oyun sınıfı kablosuz bağlantılar sağlıyor. Kulaklıkla birlikte gelen USB-C ‘den USB-C ‘ye masaüstü adaptörü erişilebilirliği artırıyor. Cloud Mix Buds dongle ile 2.4GHz ve Bluetooth bağlantısı arasında geçiş yaparak uzaktan kumanda işlevi de görüyor.

Cloud Mix Buds sürükleyici oyun içi ses deneyimi için büyük 12 mm. dinamik sürücüler ve DTS Headphone:X kullanıyor. Kulaklık daha doğru oyun içi ses konumu için hassas mekansallaştırma ve yerelleştirme ile 7.1 surround ses desteği de sunuyor. Kullanıcılar, EQ’lar dahil olmak üzere tercih ettikleri ses profilini kişiselleştirmek ve dokunmatik kontrolleri atamak ve yeniden atamak için HyperX NEGENUITY yazılımından yararlanabiliyor.

HyperX Cloud Mix Buds mükemmel uyumu sağlamak için dahil edilen üç farklı boyuta sahip silikon kulak uçları ile HyperX’e özel bir konfor vadediyor. Kulaklıkla birlikte şarj kutusu, 2.4 GHz USB-C adaptörü ve silikon kılıf da sunuluyor. HyperX’ten verilen bilgiye göre, tek bir şarjla 33 saate kadar kullanım süresi sağlıyor.

HyperX Cloud Mix Buds temmuz ayında 2799 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER