Teknoloji

HyperJuice: Dünyanın en güçlü USB-C destekli taşınabilir şarj cihazı

hyperjuice

Günümüzde mobil cihaz sahibi pek çok kişi için cihazlarının asla kapanmaması büyük önem taşıyor. Bu da taşınabilir şarj cihazlarının neden günümüzün en popüler aksesuarları arasında bulunduğunu açıklıyor. Hyper da HyperJuice adlı yeni taşınabilir şarj cihazıyla bu zorlu pazardaki iddiasını ortaya koyuyor.

Hyper yeni taşınabilir şarj cihazının “Dünyanın en güçlü USB-C destekli taşınabilir şarj cihazı” olduğunu özellikle vurguluyor. HyperJuice, 100W USB-C Power Delivery 3.0 profilini destekleyen ilk ürün olması nedeniyle de ayrı bir önem taşıyor. Aynı anda üç cihazı şarj etmek için kullanılabilen taşınabilir şarj ünitesi, toplamda 130W kapasiteli bir enerji çıkışı sağlayabiliyor. HyperJuice’un üzerinde maksimum 100W kapasiteli bir USB-C jakı, maksimum 60W kapasiteli başka bir USB-C jakı ve 18W çıkış kapasitesine sahip USB-A hızlı şarj jakı bulunuyor. HyperJuice’un toplam kapasitesi ise 27000 mAh.

100W USB-C şarj adaptörüne sahip olanlar, HyperJuice’un pilini 1 saat içinde doldurabilecek. 60W şarj adaptörlerinde ise bu süre yaklaşık 1 saat 45 dakikaya çıkacak. HyperJuice kutusunda cihazın pilini doldurmak için ayrı bir adaptör bulunmayacak. Kullanıcılar HyperJuice’un pilini doldururken bir yandan da diğer cihazlarını HyperJuice üzerinden şarj edebilecek.

Hyper tarafından paylaşılan tanıtım videosunda HyperJuice; aynı anda 15 inç MacBook Pro, 13 inç MacBook Pro veya 10.5 inç iPad Pro‘yu ve iPhone X‘u şarj ederken görülüyor. HyperJuice’u şarj ederken diğer cihazların şarj edilmesi de videoda gösteriliyor.

HyperJuice, ilk destekçiler için Kickstarter üzerinden 149 dolar karşılığında satılıyor. Ürünün sevkiyatlarına kasım ayında başlanması planlanırken, daha sonrasında fiyatın 299 dolara çıkacağı ifade edildi. Yeni ürünü için 100 bin dolar destek arayan Hyper, kısa süre içinde 1400’den fazla destekçiden 250 bin doları aşkın bir kaynak toplamayı başardı.

İLGİLİ HABERLER