Teknoloji

Lenovo ThinkSmart Hub 700 konferans odalarına Dolby ses getirecek

lenovo thinksmart hub 700

Lenovo bundan kısa bir süre önce ThinkSmart Hub 500‘ü tanıtmış ve video konferans deneyimini değiştirmeyi kendisine hedef olarak seçmişti. Şirket video konferans deneyimini daha üst düzeye taşıma yolculuğunda hız kesmeyecek gibi görünüyor. Lenovo ThinkSmart Hub 700 ile konferans deneyiminde memnuniyeti artırmayı hedefliyor.

ThinkSmart Hub 700 görünüşü itibarıyla masanın üzerine koyulmuş bir UFO’ya benziyor. Ancak bu ilginç tasarım, bazı dikkat çekici teknik özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Örneğin, kızılötesi sensörlerin varlığı sayesinde Lenovo ThinkSmart Hub 700 bir kişinin odaya girdiğini algılayabiliyor ve bağlı ekran ya da menzildeki cihazları otomatik olarak uyandırabiliyor. Windows 10 IoT işletim sistemiyle çalışan cihaz, dizüstü bilgisayarları sistem yöneticileri tarafından kontrol edilen kullanıcılar için uygun bir seçenek gibi görünüyor. ThinkSmart Hub 700 sayesinde kullanıcıların konferans yazılımlarını başlatması kolaylaşıyor.

Skype for Business, Zoom veya BlueJeans gibi ortak konferans çözümlerine doğrudan entegre olan sistem, sıradaki toplantıları göstermek için bağlı ekran üzerinde bir takvim ortaya çıkarıyor. Kullanıcılar ekran üzerindeki kadranı hareket ettirerek bir toplantıyı seçebiliyor ve bu kadrana basarak bir toplantıya katılabiliyor. Entegre Dolby Audio Hoparlör Sistemi ve yine Dolby ile birlikte tasarlanan geliştirilmiş hoparlörlerin sayesinde yüksek ve net bir ses performansını deneyimlemek mümkün oluyor.

Lenovo ThinkSmart Hub 700, hem kablolu hem de kablosuz bağlantı seçeneği sunuyor. Böylelikle hem yerel hem de uzaktaki kullanıcılar hızlıca bağlanıp farklı cihazlar üzerinden ekran ve veri paylaşımı yapabiliyor.

Lenovo ThinkSmart Software Platform ile entegre biçimde çalışan ThinkSmart Hub 700, bu sayede toplantı odalarının en meşgul saati gibi bilgileri ve video konferans sırasında yaşanması muhtemel teknik sorunları gösterebiliyor.

Lenovo ThinkSmart Hub 700, 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Ürünün fiyat etiketinde yazacak rakam konusunda ise şimdilik bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER