Teknoloji

Huawei’nin Xmage Yarışması, yaratıcılığınızı ve fotoğrafçılığınızı yükseltmek için geri döndü

huawei xmage

Huawei’nin sektördeki yenilikçi hamlesi yine sahaya çıkıyor. Huawei 2023 Global Xmage Yarışması, fotoğrafçılığınızı ve yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyacak bir platformda, sizleri bekliyor. Bu yıllık yarışma, Huawei’nin akıllı telefonları ile çekilmiş benzersiz fotoğraflar ve videolarla, dünyanın dört bir yanındaki yaratıcıları ve sanatçıları onore ediyor.

Başlangıç noktası 2017 olan bu prestijli yarışma, tüm dünyadan 170’ten fazla ülke ve bölgeden kullanıcıları bir araya getirdi ve bugüne kadar 4 milyonu aşkın başvuru aldı. Huawei XMAGE Ödülleri, insanlık tarihinin önemli bir parçasını oluşturan, çeşitli kültürlerin ve yaşam tarzlarının yansımalarını barındıran bir kültürel hazine olarak kabul ediliyor.

Bu yılki XMAGE Ödülleri, fotoğrafçılıkta yeni ufuklara yolculuk eden herkesi kapsıyor. Amatör ya da profesyonel fark etmeksizin, tüm fotoğrafçılık meraklılarına, kendilerine has tarzları ile fotoğrafçılığın sınırlarını zorlama ve ilham verici anları yakalama şansı sunuyor.

Huawei’nin tescilli Görüntüleme Araştırma ve Geliştirme kolu XMAGE, bu anlamda ilham ve yenilikçiliği yeniden fotoğraf sanatının merkezine alıyor. Huawei’nin mobil görüntüleme alanında gösterdiği sürekli yenilikçilik ve taahhütleri temsil ediyor.

XMAGE, fotoğrafçılık alanında bir marka haline gelerek, optik sistem, mekanik yapı, görüntüleme teknolojisi ve görüntü işleme konularına odaklandı. XMAGE, Huawei’nin en yeni akıllı telefon kamera teknolojileri olan Ultra Diyafram Kamerası ve Ultra Aydınlatma Telefoto Kamerası ile birlikte katılımcılara sınırsız bir deneyim sunuyor.

Yarışma, Gece Yürüyüşü gibi yeni bir kategori ile tüm fotoğrafçılara Huawei’nin sektör lideri kamera özelliklerini kullanarak gece hayatının gizli harikalarını fotoğraflama fırsatı sunuyor.

Türkiye’deki yarışmada, 3 genel ödül ve her kategori başına 6 ödül olmak üzere toplam 48 ödül sahibini bulacak. Global yarışmada ise öne çıkan başvurular 3 Büyük Ödül, 24 Kategori Birincisi, 27 İkincilik ödülü ve 5 Mansiyon ödülü kazanacak.

XMAGE Ödülleri Başvuruları 15 Ağustos 2023 tarihinde sona erecek. 4 Eylül 2023 tarihinde yerel ülke kazananları ve 30 Eylül 2023 tarihinde de global kazananlar açıklanacak.

XMAGE Fotoğrafçılığı’nın sembolü ve HUAWEI’nin akıllı telefonlarının amiral gemisi HUAWEI P60 Pro, ön satışa özel kaçırılmayacak indirim ve hediyelerle yeni kullanıcılarıyla tanışacak. P60 Pro hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER