Huawei geçen hafta düzenlenen CES 2013’te Ascend Mate ve Ascend D2 gibi iki üst sınıf cihazı tanıttı. Söylentilere göre fuarda G510 adında bir cihaz da bulunuyordu, ancak diğerlerinin yanında biraz gölgede kaldı. Bugün Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen ve Çinli şirketin en yeni orta sınıf ürünleri gösterdiği bir etkinlikte G510 bir kez daha karşımıza çıktı ve resmiyet kazandı.
4.5 inç’lik, WVGA (854 x 480) çözünürlüklü IPS ekrana sahip olan Huawei G510’da 1.2 GHz çift çekirdekli Mediatek MT677 yonga, PowerVR SGX531 GPU ve 512 MB RAM yer alıyor. Android 4.1 Jelly Bean ile çalışan telefonun arkasında 5 megapiksel LED flaşlı, öndeyse 0.3 megapiksel kamera bulunuyor. 134 x 64.7 x 9.9 mm.’lik boyutlara ve 150 gram ağırlığa sahip olan bu telefonda 4 GB dahili bellek bulunuyor. Ancak microSD kart yuvası ile saklama alanını daha da genişletmek mümkün. Öte yandan Ascend G510’da 1700 mAh kapasiteli standart bir batarya bulunuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor X7e Plus 5G 8100 mAh pil ve 120 Hz ekranla tanıtıldı

Huawei Mate 90 için tarih öne çıktı, Kirin 2026 fark yaratacak

Huawei Mate XT2 için yeni patent farklı bir katlanabilir ekranı işaret ediyor

Oppo 10000 mAh pilli yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor

Samsung’un iki yeni Galaxy modeli tanıtım öncesinde ortaya çıktı
Huawei Ascend G510 önümüzdeki bahar aylarında Avrupa’da ve kademeli olarak diğer kıtalarda piyasada olacak. Fiyatın 200 avro civarında olması bekleniyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İlgili >> Mobilnet.cz




