Manşetler

Huawei Watch Ultimate Design ve Huawei FreeBuds Pro 3 Türkiye’de satışa çıktı

huawei watch ultimate design

Huawei, geçen ayın ortalarında Barselona’da tanıttığı ve geçen hafta Türkiye’ye getireceğini açıkladığı lüks akıllı saat modeli Huawei Watch Ultimate Design’ı Türkiye’de satışa sundu. Ayrıca bu üst sınıf akıllı saat ile birlikte Huawei FreeBuds Pro 3 kablosuz kulaklık modelini Türkiye pazarında satışa sundu. Bu yüksek kaliteli ürünler, hem tasarım hem de teknoloji açısından sınırları zorluyor.

Huawei Watch Ultimate Design: Altının ve teknolojinin mükemmel birleşimi

Huawei Watch Ultimate Design, (aynı zamanda Watch Ultimate Gold Edition olarak da bilinir) lüks saat severler için eşsiz bir tecrübe vaad ediyor. 2 Ekim itibarıyla Türkiye’de 79.999 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan bu model, Avrupa’da 2.999 euro fiyatla alıcı buluyor. Huawei Watch Ultimate Design’ın altın kasa üzerine kurulu olması, bu modeli özel kılıyor. Firma, bu model ile “altın” bir kasaya sahip ilk akıllı saatini piyasaya sürmüş oluyor. Elmas kesim gravür işlemiyle oyulmuş 3D trapez desenler, altın çerçeve ve kelebek tokalı altın PVD titanyum kayış, bu benzersiz ürünün temel tasarım ögelerini oluşturuyor.

@teknoblog Huawei’nın şık ve stil sahibi akıllı saatleri Watch GT 4 Serisi ve altın malzemeli Watch Ultimate Design Türkiye’ye geliyor. Detaylar videoda. #huawei #huaweiwatchgt4 #huaweiwatchultimate #fashionforward ♬ drowning (slowed + reverb) – Vague003

Huawei Watch Ultimate Design, 1.5-inç AMOLED ekrana sahip. 530 mAh batarya kapasitesi ile uzun süreli kullanım olanağı tanıyor. Safir cam ekran koruyucusu, ekranı çizilmelere karşı son derece dayanıklı hale getiriyor. Bu model, lüks ve fonksiyonelliği bir araya getirerek, kullanıcılarına sıra dışı bir deneyim sunuyor.

Huawei FreeBuds Pro 3: Kablosuz özgürlük ve üstün ses kalitesi

Huawei FreeBuds Pro 3, kablosuz kulaklık teknolojisindeki yeni dönemi temsil ediyor. Türkiye’de üç farklı renk seçeneği ile 4.999 TL fiyatla satışa sunulan bu model, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor.

Huawei FreeBuds Pro 3, gelişmiş gürültü engelleme teknolojisi, uzun pil ömrü ve üstün ses kalitesi ile dikkat çekiyor. Kablosuz şarj olanağı, bu kulaklıkları her zaman ve her yerde kullanım için hazır tutuyor.

Huawei’nin diğer Akıllı Saat Modelleri: Watch GT 4 Serisi

Huawei, Watch GT 4 Serisi ile akıllı saat pazarındaki yerini daha da güçlendiriyor. Türkiye’de Huawei Online Mağaza üzerinden 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan GT 4 Serisi, 46 mm ve 41 mm boyutlarıyla kullanıcılara seçenek sunuyor. Sağlık ve fitness işlevleri ile yenilikçi tasarımı bir araya getiren bu serinin, modern görünümü yaratıcılığı ön plana çıkarıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER