Teknoloji

Huawei’den altın vuruş: Watch Ultimate Design Türkiye’ye geliyor

huawei watch ultimate design

“Altından ağır hangisi?” diye merak edilen sorunun yanıtı geldi. Teknoloji devi Huawei, lüks saat endüstrisini hedef alan Huawei Watch Ultimate Design modelini Türkiye pazarındaki tutkunlarıyla buluşturuyor. Saat, 79.999 TL fiyatı ile dikkat çekiyor.

Üst segment akıllı saat sektöründe yer alacak bu yeni model, Avrupa’da 2.999 euro fiyat etiketiyle satışa sunulurken, Türkiye’de fiyatı güncel kuru dikkate aldığımızda biraz daha düşük kalıyor. Sınırlı sayıda üretilecek olan model, markanın ilk altın kaplama akıllı saatini temsil ediyor.

Altın kasaya sahip olan Watch Ultimate Gold Edition, elmas kesim gravür işlemiyle oyulmuş 3D trapez desenler, altın çerçeve ve altın taçla, kelebek tokalı altın PVD titanyum kayış gibi detaylarla öne çıkıyor. 1,5-inç AMOLED ekranı, 530 mAh bataryası ve çizilmeye dayanıklı safir cam ekran gibi özellikleri ile lüks saat severlere hitap ediyor.

Öte yandan Huawei, Huawei Watch Ultimate Design modelinin yanı sıra daha erişilebilir diğer akıllı saatleri olan Watch GT 4 Serisi ile de Türkiye pazarında yerini alıyor. Saatler, 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. GT 4 Serisi, sağlık ve fitness özellikleri ile modern tasarımı birleştiriyor. Amiral gemisi modeller klasik GT Serisi tasarımını arkasında bırakarak, daha çağdaş bir görünüm ve yenilikçi tasarımla karşımıza çıkıyor.

Huawei Watch GT 4 Serisi Hepsiburada üzerinden de özel imkanlarla satışta

Tüm işletim sistemlerine uyumlu teknolojisi, 2 haftaya varan pil performansı, sahibinin stilini bir adım öteye taşıyacak ince tasarım, Android ve iOS ile kullanım imkanı gibi özelliklere sahip olan Watch GT 4 Serisi Hepsiburada’da özel imkanlarla satışa sunuluyor. Bu akıllı saatleri Hepsiburada limitliyle 9 taksitle satın almak mümkün oluyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER