Teknoloji

Huawei Watch GT 4 güncellemesi uyku takibi ve döngü takvimi özelliklerini geliştiriyor

huawei watch gt 4

Huawei Watch GT 4 yaklaşık iki ay önce tanıtılmıştı. Kutusundan HarmonyOS 4 yüklü olarak çıkan akıllı saat için hazırlanan en yeni yazılım güncellemesi, uyku takibi ve döngü takvimi gibi iki önemli özelliği optimize ediyor.

4.0.0.122 (C00M02) versiyon numaralı güncellemenin dosya boyutu 45.90 MB. Dünya genelindeki tüm Watch GT 4 kullanıcıları güncellemeye Huawei Sağlık uygulaması üzerinden erişilebiliyor. Bunun için Cihazlar menüsünden Watch GT 4’ü bulmak ve ardından Yazılım Güncellemesi seçeneğine gitmek gerekiyor.

Watch GT 4 güncellemesinin değişiklik kaydında uyku takibi ve döngü takvimi özelliklerinin optimize edildiği belirtilse de, ne gibi iyileştirmelerin yapıldığı konusunda net bir bilgi verilmiyor. Ancak Huawei’nin bu özelliklerin işleyişindeki bazı eksiklikleri kapatmış olması muhtemel görünüyor.

Huawei Watch GT 4 ile regl döngüsünü takip için ekstra bir uygulamaya gerek kalmıyor

Huawei Watch GT 4 uyku takibinin yanı sıra uyku sırasındaki nefes alış verişlerini de izleyip buna bağlı veri ve analizler sunabiliyor. Güncellemenin bu deneyimi iyileştirmesi muhtemel görünüyor. Döngü takvimi özelliği ise kadınların regl döngülerini takip için ekstra bir uygulama kullanma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bu özellikte de biyometrik verilerin daha iyi okunmasına yönelik iyileştirmeler yapılmış olması muhtemel görünüyor. Watch GT 4 için hazırladığımız incelemeyi yukarıda izleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER