Teknoloji

Huawei Watch GT 4 Türkiye’de raflardaki yerini aldı: Modadan sağlığa her şey düşünülmüş

huawei watch gt 4

Huawei’nin yeni akıllı saati Watch GT 4, Türkiye pazarında da boy göstermeye başladı. Bu ürün, sadece spor ve sağlıkla ilgilenenler için değil, estetik ve şıklığı ön planda tutan kullanıcılar için de ideal. Farklı iki tasarım seçeneği mevcut: 46mm büyüklüğündeki model sekizgen bir tasarıma sahipken, 41mm’lik model ise zarif bir kolye tasarımı sunuyor.

Huawei Watch GT 4, spor ve sağlığı bir arada sunuyor. Akıllı saatin içerdiği teknoloji, dinamik aktivitelerde bile kalp sağlığı ölçümünü doğru bir şekilde yapabiliyor. Örneğin, TruSeen 5.5+ sağlık göstergesi izleme teknolojisi, kalp sağlığı hakkında detaylı bilgi veriyor.

Watch GT 4, üç yeni sağlık özelliği ekliyor: PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uyku Nefes Farkındalığı. Menstrüel Döngü Yönetimi özelliği, kullanıcının fizyolojik göstergelerini analiz ederek adet döngüsünü tahmin edebiliyor. Bu sayede, döngüyle ilgili yaşam tarzı değişiklikleri için kullanıcılar önceden uyarılabiliyor.

Huawei Watch GT 4, fitness deneyimini de dönüştüren yeni özellikler sunuyor. Aktivite Halkaları, kullanıcıların günlük fitness aktivitelerini takip etmelerine yardımcı oluyor. Yeni fitness kilometre taşlarına ulaşan kullanıcılar, bir madalya sistemiyle ödüllendiriliyor. Ayrıca, saatin 100’den fazla spor modu seçeneği de var. Bunlar arasında padel ve espor gibi popüler sporlar da yer alıyor.

Bu akıllı saat, 8 farklı renk seçeneğine ve farklı bilezik ve kayış modellerine sahip. Kullanıcılar, saatin kadranını beğenilerine göre özelleştirebiliyorlar. Galeride 25.000’den fazla saat kadranı seçeneği de mevcut, bu da saati kişiselleştirmenin sınırlarını zorluyor.

Hepsinden önemlisi akıllı saat, yepyeni başlatıcısı, hızlı mesajlaşma ve yanıtların yanı sıra müzik, navigasyon ve daha fazlasına erişmek için etkinleştirilen üçüncü taraf uygulamaları gibi ek özelliklerle kullanıcının rahatlığını ve yaşam tarzını optimize ediyor. Daha da önemlisi, akıllı saat kullanıcılara 2 haftaya kadar pil ömrü sunarak birçok ana akım saatin pil gücünü geride bırakıyor.  Tüm bu heyecan verici özellikleri kaçırmaktan korkanlar için iyi haber ise Huawei Watch GT 4’ün tüm iOS ve Android cihazlara bağlanabilmesi.

Huawei Watch GT 4 fiyatı ve Online Mağaza fırsatları

Huawei’nin yeni tanıttığı Watch GT 4 Serisi akıllı saatler, Türkiye’de Huawei Online Mağaza üzerinden lansman kampanyasıyla 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli AGT4PR300 kodu kullanılarak 300 TL kupon indiriminin yanında 500 TL de sepet indirimi sağlanıyor. Aynı zamanda yanlarında 700 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor.

Öte yandan Huawei Watch GT 4 Serisi akıllı saatler ve özel kayışları Hepsiburada’da satışa çıktı. Lansmana özel kayış hediyesi ve 500 TL Hepsipara fırsatıyla satılıyor. Ayrıca Hepsiburada limitiyle 9 taksit fırsatı da var.

Huawei Watch GT 4, sağlık ve fitness özellikleri kadar tasarımı ve estetiğiyle de dikkat çekiyor. Farklı tasarım ve renk seçenekleri, her kullanıcıya hitap edecek bir model sunuyor. Türkiye pazarında da oldukça iddialı bir giriş yapan bu akıllı saat, teknoloji ve moda arasında bir köprü kuruyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER