Teknoloji

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saatin tanıtım tarihi belli oldu

huawei watch gt 3 inceleme pro

Huawei Watch GT 3 geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıtılmıştı. Çinli üretici şimdi de bu akıllı saatin Pro versiyonunu gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Huawei Watch GT 3 Pro 28 Nisan’da resmiyet kazanacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 14:00’da başlayacak.

Watch GT 3 Pro’nun özellikleri konusunda şirketten henüz net bir açıklama gelmiş değil. Ancak şirketin Weibo hesabından paylaşılan bir video bazı ipuçları veriyor. Bu videoda saatin suyun 30 metre altında bile çalışmaya devam edeceği anlaşılıyor.

Huawei’nin akıllı saat portföyünün hatırı sayılır bir genişliğe ulaştığı rahatlıkla söylenebilir. Şirket Watch GT 3’ün ardından Watch GT Runner modelini de kullanıcılarla buluşturmuştu.

Huawei etkinlikte sadece yeni akıllı saatini tanıtmakla yetinmeyecek. Watch GT 3 Pro ile birlikte katlanabilir ekranlı Mate Xs 2 de etkinlikte gözler önüne çıkacak. Katlanabilir ekranlı telefonun Mate Xs’ten aldığı bayrağı biraz daha yukarı taşıması beklense de, detaylar şu an için gün yüzüne çıkmış değil.

Huawei Watch GT 3 Pro ve Mate Xs 2 hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Ancak etkinlik tarihi çok uzak değil. Dolayısıyla bu iki cihaza dair tüm detayları öğrenmek için fazla beklemek gerekmeyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER