Manşetler

Huawei nova 9, Watch GT 3 ve FreeBuds Lipstick tanıtıldı, işte özellikleri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei nova 9, Viyana’da gerçekleştirilen etkinlikle küresel sahnede görücüye çıktı. Etkinlikte akıllı telefona Huawei Watch GT 3 ve FreeBuds Lipstick de eşlik etti. Çinli üretici, faaliyetlerine dair en güncel bilgileri de paylaştı.

2016 yılındaki ilk lansmanından bu yana nova serisi sürekli olarak geliştirildi. Aileye eklenen en son ürün olan nova 9, RYYB renk filtresi dizisi (CFA) ve XD Fusion Engine gibi bir dizi amiral gemisi sınıfı kamera teknolojisiyle donatılarak kullanıcılara üst sınıf fotoğraf deneyimi vaat ediyor.

Eklenen diğer çözümler arasında 120 Hz Orijinal Renk Kavisli Ekran, güçlü işlemci, uzun pil ömrü ve 66W Huawei SuperCharge yer alıyor. Üst düzey işlevlerin tümü, nova 9’u yoğun bir yaşam tarzına sahip modern tüketiciler için oldukça kullanışlı bir akıllı telefon haline getiriyor.

Huawei akıllı saat ürün gamını Watch GT 3’ün iki yeni modeliyle genişletti. 46 mm ve 42 mm olmak üzere iki farklı boyutu olan Watch GT 3 saatler, şık tasarım ve yüksek teknolojiyi bir arada vadediyor. Her iki cihaz da kayışları değiştirerek kullanıcının kişisel stiline uyacak şekilde kolayca özelleştirilebiliyor. Huawei Watch GT 32ün her iki versiyonu da 100’den fazla egzersiz modu sunuyor, yerleşik bir egzersiz planlayıcıya, koşuları doğru bir şekilde izlemek için gelişmiş konum takibine ve yeni bir beşinci nesil kalp atış hızı takibine sahip.

 

Huawei Watch GT 3

Ayrıca Huawei Watch GT 3’te geliştirilmiş tüm gün SpO2 izleme, uyku izleme, Bluetooth arama gibi özellikler bulunuyor. Akıllı saat hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu. Huawei Watch GT 3 için 46 mm. versiyonda 14 güne varan ve 42 mm. versiyonda ise 7 güne varan uzun pil ömürleri vadediliyor.

Huawei’nin Viyana etkinliğinde tanıttığı bir diğer ürün de FreeBuds Lipstick kulaklık oldu. Şirketin amiral gemisi kulaklığının “şık ve zarif” olarak tanımlanabilecek bu özel sürümü, lüks tasarımı yüksek çözünürlüklü sesle buluşturuyor.

Huawei FreeBuds Lipstick

Huawei FreeBuds Lipstick parlak bir yüzeye sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış ruj benzeri bir kasaya sahip. Kasanın içinde, kullanım konforunu garanti eden canlı kırmızı renkte zarif, ultra hafif kulak içi kulaklıklar bulunuyor. FreeBuds Lipstick hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor.

Etkinlikte Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta Doğu Avrupa, İskandinavya ve Kanada Başkanı Derek Yu, şirketin en güncel finansal verilerini de paylaştı. Tahminlere göre Huawei’nin 2020 yılında elde ettiği sonuçların benzerini bu yıl da tekrarlanması bekleniyor. Şu ana kadar şirket 320,4 milyar yuan (474,6 milyar TL) gelir elde etti. Huawei’nin net kar marjı yüzde 9,8’e; tüketici iş geliri ise 135,7 milyar yuana (201 milyar TL) ulaştı.

Çinli üretici her yıl satış gelirinin yüzde 10’undan fazlasını araştırma ve geliştirmeye ayırıyor. Fortune 500 listesinde Huawei, 2021’in ağustos ayında 2020’ye göre 5 puanlık bir çıkışla 44. sırada yer aldı. Şirket fiziksel mağaza ağını sürekli genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda son olarak 20 Ekim tarihinde Avusturya’nın başkenti Viyana’da yeni bir amiral gemisi mağaza açıldı.

Derek Yu, sürekli büyümenin şirket için önemini şu sözlerle değerlendirdi: “Müşterilerimizin artan beklentilerini karşılamak üzere ürünlerimize entegre etmek için sürekli en iyi çözümleri bulmaya ve geliştirmeye çalışıyoruz. Ayrıca sürekli yatırımlarımızın bir uzantısı olarak, marka ile daha yakın temasa geçmenizi de sağlayan yeni mağazalar açıyoruz. 2020’nin sonunda, Huawei’nin dünya çapında 5 binden fazla deneyim mağazası dahil olmak üzere yaklaşık 60 bin perakende mağazası ve teşhir alanı var ve büyümeye devam ediyoruz.”

İLGİLİ HABERLER