Teknoloji

Huawei Watch GT 3 güncellemeyle yeni özellikler kazanıyor

huawei watch gt 3 inceleme pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Watch GT 3 geçtiğimiz sonbaharda Türkiye’de satışa sunulmuştu. Akıllı saat için hazırlanan en yeni yazılım güncellemesi, olumlu yorumlar ve ödüller alan cihaza yeni özellikler kazandırıyor.

Yeni güncellemenin getirdikleri arasında iki özellik öne çıkıyor. Bunlardan ilki, saat üzerinden eşleştirilen cihazda oynatılan medya içeriğinin sesinin kontrol edilebilmesi. Bunun için saatin döndürülebilen tuşu kullanılıyor.

Güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise gelen mesajlara saat üzerinden önceden ayarlanmış kalıp mesajlarla veya emojilerle yanıt verilebilecek olması. Bu özelliğin farklı mesajlaşma uygulamalarını desteklediğini belirtmekte de fayda var.

Yeni özelliklerden sadece birini güncellemenin değişiklik kaydında görmek mümkün. Ses kontrol özelliği “Huawei Music kullanıcı deneyimi” başlığı altında gösteriliyor. Hızlı yanıt özelliğinin WhatsApp, Facebook Messenger ve Telegram’ı desteklediğini ise One-Tech ES sitesi ortaya çıkardı.

Huawei Watch GT 3 için hazırlanan güncellemenin yüklenmesinden önce kullanıcılara Huıawei Health uygulamasını güncellemeleri de tavsiye ediliyor.

İLGİLİ HABERLER