Teknoloji

Huawei Watch GT 2e Huawei’nin online mağazasında ön satışta

huawei watch gt 2e

Huawei’nin geçtiğimiz ayın sonlarında Huawei P40 serisiyle birlikte duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı saati Watch GT 2e, Huawei Online Mağazası üzerinden ön siparişe sunuldu. Normal satış fiyatı 1378 TL olarak verilen ürün, 1199 TL’lik indirimli fiyatıyla satışta bulunuyor.

Watch GT 2e’nin teslimatlarına 15 Nisan tarihinden itibaren başlanacağı belirtiliyor. İndirimli fiyatın sadece bir ön sipariş fırsatı mı olduğu, yoksa ilerleyen zamanlarda da mı geçerli olacağını söz konusu tarih geldiğinde öğrenmiş olacağız.

Huawei Watch GT 2e, ekran açısından selefi Watch GT 2 ile aynı değerleri taşıyor. 1.39 inç AMOLED ekranı, 454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip. Gövde büyüklüğü ise daha yüksek, biraz daha sportif görünüm taşıyor. Watch GT 2 ise daha klasik bir görünüme sahip. Watch GT 2e, GT 2’den farklı olarak sabit bir kayışla geliyor, kayışı istediğiniz gibi değiştiremiyorsunuz.

Watch GT 2e’de 16 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza var. Dahili hafızası 500’e kadar şarkı depolayabiliyor. Bağlanan kulaklık yardımıyla cihazın hafızasındaki şarkıları dışarıda, yanınızda telefon olmadan spor yaparken de dinleyebilirsiniz.

Sağlıklı yaşam ve egzersiz özellikleri tarafında Huawei Watch GT 2e’nin dikkate değer yenilikleri var. Kandaki oksijen yoğunluğunun ölçümü ve yeni egzersiz profilleri bunların arasında yer alıyor. Bunların dışında, sürekli uyku takibi, sürekli kalp hızı ölçümü gibi, Watch GT 2’de gördüğümüz özelliklere rastlıyoruz. İki haftaya varan pil ömrü de akıllı saatin özellikleri arasında bulunuyor.

Huawei Watch GT 2e’yi sadece Huawei markalı akıllı telefonlarla değil, diğer Android telefonlarla ve iPhone’larla da kullanabilirsiniz. Bunun için Huawei Sağlık uygulamasını kullanarak eşleştirme ve kurulum işlemlerini gerçekleştirmelisiniz.

Huawei Watch GT 2e’nin Grafit Siyahı, Kırmızı Lav ve Yeşil Nane renk seçenekleriyle satılıyor.

huawei watch gt 2eHuawei Watch GT 2e
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
AK200TLOFF kodunu kullanarak 200 TL indirim kazanın
Son geçerlilik tarihi: 30 Nisan, 3000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER