Teknoloji

Huawei Watch GT 2e tanıtıldı: 100 egzersiz modu, gelişmiş sağlık izleme özellikleri

huawei watch gt 2e
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, yeni amiral gemisi P40 serisiyle birlikte akıllı saat portföyünün en yeni üyesini de gözler önüne çıkardı. Huawei Watch GT 2e adını taşıyan yeni akıllı saatinde 100 farklı egzersiz izleme modu sunuyor. Bu egzersiz izleme modları geleneksel sporlardan popüler egzersiz formlarına kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Huawei, Watch GT 2e’yle birlikte ilk kez kullanıcılarına kan oksijen doygunluğu (SpO2) izleme özelliğini sunuyor. İki haftalık pil ömrüne sahip olan akıllı saat, kullanıcılarının günlük yaşamına hem bilimsel hem de sportif bir katkı sağlamayı vadediyor. Hassas kalp atış hızı izleme, anormal kalp atış hızı uyarıları, basınç seviyesi ve uyku izleme özellikleri de Watch GT 2e tarafından destekleniyor.

Huawei Watch GT 2e’nin tasarımı, serinin daha önceki üyelerine göre bazı farklılıklar gösteriyor. Nane Yeşili ve Lava Kırmızı renk seçeneklerini beraberinde getiren Watch GT 2e, 1.39 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip.

Watch GT 2e’nin hatları daha sportif olsa da, bir önceki nesil Watch GT 2’nin de izlerini taşıyor. Kadran ve kayışın ayrıldığı akıllı saatlerin aksine, kayış ve kadranın entegre olduğu bir tasarıma sahip. Akıllı saatin Nane Yeşili ve Lava Kırmızı dışında Grafit Siyah ve Buzlu Beyaz renk seçenekleri de mevcut.

Huawei, en yeni akıllı saatinde kullanıcılarına yeni saat yüzleri de sunuyor. Şirket, yeni hareketli saat yüzlerinin hareket halindeyken akışkanlığı ve aksiyonu tamamladığını belirtiyor. Buna ek olarak, kullanıcıların karşısına daha kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri de çıkıyor.

Huawei Watch GT 2e 15 profesyonel spor modu için destek sunuyor

Huawei Watch GT 2e, 15 profesyonel spor modunu destekliyor: sekiz açık hava etkinliği (koşu, yürüyüş, dağ tırmanışı, hiking, kros koşu, bisiklet, açık su yüzme, demir adam triatlon) ve yedi kapalı etkinlik (yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme, serbest egzersiz, eliptik ve kürek).

Watch GT 2e ayrıca 6 spor kategorisini kapsayan 85 özelleştirilmiş spor izleme modunu da destekliyor: Ekstrem, boş zaman, fitness, su sporları, top oyunları ve kış sporları. Aktiviteler sokak dansı ile parkur, kaya tırmanışı, yoga ve bale ile boks arasında değişen çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Huawei Watch GT 2e, 500 şarkının saklanabildiği bir dahili depolama alanına sahip. Kullanıcılar, egzersiz yaparken Watch GT 2 ve Bluetooth kulaklıklarıyla müzik keyfi de yaşayabiliyor.

İLGİLİ HABERLER