Teknoloji

Huawei’den Watch GT 2 için ilginç pazarlama kampanyası

huawei watch gt 2

Huawei Watch GT 2, geçtiğimiz ay Mate 30 serisiyle birlikte gözler önüne çıkmıştı. Çinli üretici, yeni akıllı saati için İngiltere’de ilginç bir pazarlama kampanyası yürütüyor. Bu kampanya, akıllı saatin sahibi olmayanları harekete geçmeye farklı bir yolla teşkil ediyor.

Londra’nın meşhur Thames Nehri’ne yüzen bir mağaza yerleştiren Huawei, burada su altına dalıp saati alacak kadar cesur olan kişilere Watch GT 2’yi ücretsiz olarak verecek. Mağazanın su üstünde bulunan kısmından diledikleri renk seçeneğini söyleyen yüzücüler, suyun altına dalarak siparişlerini teslim alabilecek.

Huawei Watch GT 2 suya dayanıklı bir kasaya sahip

Bu sıra dışı kampanya, sadece bugün (19 Ekim) için geçerli olacak. Londra’da bulunanlar yerel saatle 12:00 ila 16:00 arasında Royal Victoria Dock bölgesine gelerek ücretsiz Watch GT 2 için kulaç atabilecek.

Huawei’nin bu etkinliği akıllı saatinin spor, özellikle yüzme, konusundaki yeteneklerini sergilemek için düzenlediğini anlamak çok zor değil. Akıllı saatin suya dayanıklılığı da Huawei’nin dikkat çekmek istediği noktalar arasında bulunuyor. Çinli üreticinin bulduğu yöntemin gerçekten etkileyici olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER