Teknoloji

Huawei Watch Fit Mini 1.47 inç AMOLED ekranla geliyor

huawei watch fit mini
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Watch Fit Mini ile giyilebilir ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Orijinal Watch Fit gibi dikdörtgen bir ekrana sahip olan cihazda kasanın biraz daraldığı ve uzadığı görülüyor. Watch Fit Mini’nin serinin en hafif ürünü olduğunu belirtmekte de fayda var.

Watch Fit Mini’de ekran uzasa da daraldığı için boyutta bir küçülme söz konusu. Boyutu küçülmesine rağmen daha uzun bir pil ömrü vadeden Watch Fit Mini’nin kenarında bir fiziksel tuş da mevcut.

1.47 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran dokunma ve kayma hareketlerini destekliyor. 368 x 194 piksel çözünürlüklü ekranın piksel yoğunluğu ise 282 ppi. 20 gram ağırlığındaki Watch Fit Mini’de kayış için beyaz ve kahverengi deri ve mor florelostomer seçenekleri sunuluyor.

Altı eksenli IMU sensörü jiroskop işlevi görüyor. İvme ölçer ve kalp atış hızı sensörü de Watch Fit Mini’de mevcut. Kandaki oksijen seviyesini de ölçebilen Watch Fit Mini, bu seviye yüzde 80’in altına indiğinde anında kullanıcılarına bir sağlık merkezine başvurmalarını hatırlatıyor.

Watch Fit Mini, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 180 mAh kapasiteli pilden alıyor. Standart bir kullanımda bu pil, cihazı 14 gün boyunca çalıştırıyor. Kullanım yoğunluğu arttığında ise sürenin 10 güne inebileceği ifade edildi.

huawei watch fit miniLite OS’in Döngü Takvimi özelliği ile kadın kullanıcılar âdet döngülerini takip edebiliyor. Takip için Huawei Sağlık uygulamasından faydalanılıyor. Saatte 96 adet iç mekan ve dış egzersiz modu mevcut. TruSleep 2.0 özelliğiyle Watch Fit Mini uyku takibi yapabiliyor.

Huawei Watch Fit Mini, Almanya ve İtalya’da satışa sunulmuş durumda. Akıllı saatin fiyat etiketinde 99 avro yazıyor.

İLGİLİ HABERLER