Teknoloji

Huawei Watch Fit 2’nin dikkat çeken tasarım ve egzersiz detayları

Huawei Watch Fit 2 Türkiye piyasasına giriş yaptı. Huawei bu akıllı saatin tasarım ve egzersiz detaylarına dikkat çekiyor.
huawei watch fit 2 inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei watch fit 2 satın alHuawei Watch Fit 2
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
A100FIT2CPS koduyla 100 TL ek indirim
(Active ve Classic modellerinde geçerlidir)

SATIN AL

Huawei’nin en yeni akıllı saatlerinden Huawei Watch Fit 2, şirketin belirttiğine göre, gençlerin modern moda algısına hitap edecek şekilde tasarlandı. Bu akıllı saatin her bir modelinin her duruma ayak uydurabilecek bir stile sahip olmasının profesyonel tasarımcılar tarafından çok önemsendiğini belirten Huawei, Watch Fit 2’nin bir “akıllı cihaz” olarak ince, zarif ve hafif yapısıyla her türlü moda anlayışına uyum sağlayabildiğine dikkat çekiyor. Şirket, Huawei Watch Fit 2’nin tasarım ve egzersiz detaylarına dikkat çekiyor.

Dikdörtgen AMOLED HD Huawei FullView ekran, 1,74 inç boyutuyla önceki sürümden %18,6 daha büyük. Bu ekran bir bakışta her ayrıntıyı görmeyi kolaylaştırıyor; yüksek çözünürlük, sürükleyici bir deneyim için renkleri zengin, net ve canlı hale getiriyor.

Huawei Watch Fit 2’yi özelleştirmesi de kolaydır. Böylece o gün nasıl hissediyorsanız öyle kişiliğinizi sergileyebilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli şık saat yüzleri, genç kullanıcıların bireyselliklerini ifade etmelerine olanak tanır. Ayrıca, akıllı telefonunuzdaki resimleri akıllı saatinize aktarmanıza olanak tanıyan yeni tek atlamalı saat kadranına da sahip. Böylece en değerli anılarınızı bileğinize takabilirsiniz.

Her model göz alıcı renk seçeneklerine sahip. Tümü çeşitli kaplama ve renklerde rahat bir silikon, zarif deri veya şık Milano kayışlar arasından seçim yapabilirsiniz, bu da saatinizin yaz modası için tercih ettiğiniz stilinize uymasını kolaylaştırır.

Huawei Watch Fit 2 çok şık görünebilir, ancak görünüşü saatin sunduklarının sadece küçük bir kısmı. Koşu ve bisikletten dansa, atlamadan ekstrem sporlara kadar her şeyi kapsayan 97 egzersiz modu ile podyuma layık bir fitness deneyimi sunar.

Animasyonlu ve sesli bir akıllı spor koçu, 7 farklı egzersiz programıyla (açık ve kapalı alan koşusu, açık ve kapalı alan bisiklet hem havuzda hem de açık suda yüzme ve atlama) sizi geliştirmenize yardımcı olmak için izlemesi kolay animasyonlar sunar. Bu nedenle ister spor salonunda ister evde ister öğle yemeğinde ofiste hızlı bir antrenman yapıyor olun, kendiniz için doğru olanı bulmak çok kolay.

Spor Sahası modu, ilerlemenizi mükemmel bir doğrulukla izlerken, açık hava antrenmanları için optimum desteği sağlamak üzere kilometrenizi ve hızınızı daha hassas bir şekilde takip eder. Çift bantlı beş sistemli GNSS sayesinde, beş uydu sistemi birden kullanıldığından, nerede olursanız olun Huawei Watch Fit 2 yolunuzu bulmanıza yardımcı olacak.

Akıllı saat sadece çalışmayı daha üretken kılmakla kalmaz, aynı zamanda daha eğlenceli hale getirir. Yeni Rota İçe Aktarma ve Dışa Aktarma işlevi, koşucuların rotalarını arkadaşlarıyla paylaşmalarına ve onları katılmaya davet etmelerine olanak tanır, böylece arkadaşlarınızla aynı parkurda ancak farklı bir zamanda yarışabilirsiniz.

Ayrıca Huawei Health uygulamasında gün boyunca aktif kalmanıza yardımcı olan bir dizi sağlık aracı bulunuyor. Huawei Watch Fit 2, stres ve adet döngülerini izlemenin yanı sıra yürüme, ayağa kalkma hatırlatmaları ve benzeri günlük aktif yaşam hatırlatmaları, ekstra çaba harcamadan sağlığınızın zirvesinde kalmanızı sağlar.

Huawei Watch Fit 2 Türkiye fiyatı

Huawei Watch Fit 2 Siyah ve Pembe Altın versiyonları 2.299 TL, beyaz deri kayışlı versiyon 2.699 TL ve gümüş metal kayışlı versiyon 2.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuldu. 17 Haziran itibariyle teslimatına başlanan ürünlerde aynı zamanda sepette 300 TL indirim uygulanıyor. Tüketiciler ayrıca vade farksız 4 taksit imkanından da yararlanabiliyorlar.

huawei watch fit 2 satın alHuawei Watch Fit 2
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
A100FIT2CPS koduyla 100 TL ek indirim
(Active ve Classic modellerinde geçerlidir)

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER