Manşetler

Huawei Watch D özel fırsatlarla Online Mağaza’da

huawei watch d
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, bilek tipi EKG ve gerçek zamanlı tansiyon izleme özellikleriyle donatılmış ilk akıllı saati olan Huawei Watch D‘yi, Türkiye’de Huawei Online Mağaza’da cazip kampanyalar eşliğinde satışa sundu.

Huawei Watch D, sağlık izleme konusundaki yenilikleri ve kullanıcı dostu özellikleriyle tüketicilere yeni bir deneyim sunarak günlük sağlık takibi için ideal bir arkadaş olma özelliğine sahip.

Türkiye’de 8.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Huawei Watch D, 1 yıl uzatılmış garanti ve özel şarj cihazı ile birlikte geliyor. Ayrıca, 699 TL değerinde Huawei Watch Serisi Kablosuz Şarj Cihazı hediye olarak veriliyor. Kullanıcılar, 300 TL değerindeki indirim kuponu ile 8.699 TL’ye satın alabilecekleri Huawei Watch D’yi tercih ederek, Freebuds SE kablosuz kulaklıklarını da 999 TL yerine sadece 549 TL’ye sahip olabilecekler.

Huawei Watch D

  • Tansiyon Ölçümü
  • EKG Analizi
  • 8.999 TL

Huawei Watch D’nin öne çıkan özellikleri

Huawei Watch D, sağlık ölçümü konusunda bir devrim niteliğinde cihaz olarak nitelendiriliyor. Bilimsel uyku izleme, tüm gün SpO2 izleme, cilt sıcaklığı algılama ve stres izleme gibi çok yönlü özelliklerinin yanı sıra 70’ten fazla egzersiz modu ile donatıldı.

Huawei Watch D kullanıcıları, egzersiz sonuçlarını Huawei Health uygulamasından popüler egzersiz izleme platformu ve topluluğu olan Strava ile paylaşabilecekler. Veri paylaşımı etkinleştirildikten sonra kullanıcılar, Strava web sitesinden Huawei akıllı saatleri tarafından toplanan verilere erişebilecekler.

Profesyonel EKG özellikleri sayesinde, Huawei Watch D, EKG verilerini kaydetme ve anında EKG raporları oluşturma imkanı sunuyor. Anormal kalp atış hızı tespit edildiğinde, kullanıcıya EKG ölçümü yapması için hatırlatmalar gönderiyor.

Yenilikçi donanımı sayesinde, Huawei Watch D’nin hassas basınç ölçüm sistemi, kullanıcıların her zaman ve her yerde kan basıncını en fazla ±3mmHg basınç ölçüm hassasiyetiyle ölçmesine imkan tanıyor. Bu sayede, akıllı saatin doğru kan basıncı ölçümü sağlaması garanti ediliyor.

İLGİLİ HABERLER