Manşetler

Huawei’den Türkiye’de dizüstü bilgisayar ve tablet atağı

huawei matepad air inceleme

Huawei, Türkiye pazarında önemli bir atak yaptı. Teknoloji devi, Türkiye’deki kullanıcılar için beş yeni MateBook dizüstü bilgisayar modeli ve iki yeni MatePad tablet modeli tanıttı. “Okula Dönüş Fırsatları” kampanyası kapsamında sunduğu cazip tekliflerle dikkat çeken Huawei, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunuyor.

Yeni dizüstü bilgisayar serisinin en dikkat çeken modeli MateBook X Pro 2023, 49.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulurken, MateBook 16s, MateBook D 16, MateBook D 15 ve MateBook D 14 modelleri daha uygun fiyatlı alternatifler olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu modellerin fiyatları da aşağıdaki gibi veriliyor:

  • Huawei MateBook 16s: 36.999 TL
  • Huawei MateBook D 16: 29.999 TL
  • Huawei MateBook D 15: 20.999 TL
  • Huawei MateBook D 14: 19.999 TL

Tablet tarafında ise, öğrencilerin vazgeçilmez yardımcıları olmaya aday MatePad Air ve MatePad 11.5, sırasıyla 13.999 TL ve 8.999 TL fiyatlarla satışa çıktı.

Huawei’nin bu yeni ürünleri, markanın Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor. Hem iş dünyası profesyonelleri hem de öğrenciler için uygun seçenekler sunan bu ürünler, şık tasarımları ve güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Huawei MateBook D16, 16:10 en boy oranıyla daha geniş bir görüş sunarak, grafiklerde, internet sitelerinde ve yazılı belgelerde üretkenliği artırmaya yardımcı olan verimlilik odaklı özellikleriyle öne çıkıyor. HUAWEI Online Mağaza’da farklı fırsat paketleri ve indirim avantajlarıyla sunulan bu iki model, kullanıcılara cazip fırsatlar sunuyor.

MateBook 16s modeli, Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirimle birlikte 6.299 TL değerinde bluetooth Mouse ve MatePad SE hediyesi ile geliyor. MateBook D16 ise 750 TL değerinde hediye kuponu ve 999 TL’lik bluetooth Mouse hediyesi ile kullanıcılarına sunuluyor.

Huawei MatePad Air ise profesyoneller için tasarlanmış yeni bir tablet modeli olarak dikkat çekiyor. HarmonyOS 3.1 tarafından desteklenen bu model, nerede olursanız olun kolay kullanım sağlayan profesyonel ofis yazılımı, mükemmel not alma deneyimi ve akıllı işlevlere sahip. MatePad Air, kullanıcılar için daha hızlı ve verimli bir yazma deneyimi sunuyor ve iş süreçlerini basitleştiriyor.

Huawei’nin ilk 3:2 üretkenlik ekranına sahip tablet modeli olan MatePad Air, 144 Hz yenileme hızı ve SuperRender gibi özellikleri ile iş ve eğlence deneyimlerini geliştirmek üzere tasarlandı. 12.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunulan MatePad Air, 500 TL indirim kuponuyla birlikte, 1.999 TL değerindeki M-Pencil yanında hediye ediliyor. Ayrıca 6 ay ekran kırılma garantisi de bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER