Teknoloji

Huawei TalkBand B3 ile geleneği devam ettiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei talkband b3

Huawei, yeni amiral gemisi telefonu P9’u “akıllı telefon fotoğrafçılığını yeniden tanımlama” iddiasıyla görücüye çıkarmıştı. Çinli üretici, yeni telefonlarını tanıtırken giyilebilir TalkBand serisini güncellemeyi de ihmal etmedi. Seleflerinin tasarım çizgisini koruyan Huawei TalkBand B3, yerinden çıkarılabilen ve Buletooth kulaklık olarak da kullanılabilen bir ekranla birlikte geliyor.

Tasarımın üzerinde şık rötuşlar yapan Huawei, yeni TalkBand bilekliğindeki akıllı özelliklerin sayısını artırıyor. TalkBand B3, kullanıcıların içinde bulunduğu aktiviteyi otomatik olarak algılayabiliyor.

huawei-talkband-b3-080416-2

B3, ilk bakışta TalkBand serisinin bugüne kadar tanıtılan en şık ürünü gibi gözüküyor. Selefleri gibi küçük bir OLED ekrana sahip olması da bu durumu değiştirmiyor. TalkBand B3’de bazı akıllı saat fonksiyonları da bulunuyor. Ancak bu durum, ürünün saatten daha çok bir fitness takip cihazı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. TalkBand B3, Avrupa’da 169 ila 249 avro arasında değişen fiyatlar karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER