Teknoloji

Huawei P9 Lite özellikleri ve fotoğrafları sızdı

huawei p9 lite

Huawei, 6 Nisan tarihinde Londra’da bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. O etkinlikte çok büyük ihtimalle çift arka kamera barındıracağı tahmin edilen amiral gemisi P9 akıllı telefon ailesi tanıtılacak.

Huawei P9 ile ilgili çeşitli sızıntıları bir süredir görüyoruz ve ona şimdi bir yenisi de Evan Blass (@evleaks) sayesinde ekleniyor. Genelde doğru çıkan sızıntılarıyla bilinen Evan Blass’ın hem fotoğraf hem de teknik özellik paylaşımında bulunuyor. Paylaşılan fotoğraflarda metal görünümlü bir yüzeye sahip olan, arkasında parmak izi okuyucusuna da sahip olan bir telefon görünüyor. Telefonun gerçekten de tamamen metal gövdeye sahip olduğuna sızıntıda yer veriliyor.

huawei p9 lite

Sızan fotoğrafın Huawei P9 Lite modeline ait olduğu iddia ediliyor. Sızıntılara göre telefonda 1080p ekran bulunacak ve ekran büyüklüğü 5.2 inç’lik P9’unkinden çok küçük olmayacak. P9 gibi 3 GB RAM barındıracağı söylenen telefonun işlemcisi P9’un Kirin 950 yongaseti kadar güçlü olmayacak. Ne yazık ki, şu an için telefonun teknik özellikleri hakkında daha fazla detay bulunmuyor.

Huawei’nin P9’un P9 Lite’a ek olarak P9 Premium, P9 Max ve P9 gibi versiyonlarını çıkarması bekleniyor. Daha fazla bilgi için 1-2 hafta daha beklememiz gerekiyor. Bu telefonların hepsi muhtemelen 6 Nisanda tanıtılacak ve detayları en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER