Teknoloji

Huawei P70 serisi 6.7 inç ekran ve 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

huawei p70

Huawei P70 serisiyle ilgili sızıntı ve söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Seri hakkındaki paylaşımların en yenisi ünlü duyumcu Digital Chat Station’dan geldi. Söz konusu paylaşım, serinin özelliklerine bir kez daha ışık tutuyor.

Huawei P60 serisi geçtiğimiz yılın mart ayında tanıtılmıştı. Dolayısıyla P70 serisinin de bu yılın mart ayında tanıtılması muhtemel görünüyor. Ancak şubat ayında yapılacak bir duyuru da sürpriz olmayacaktır.

Digital Chat Station’a göre, P70’te 6.7 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüklü ve dört tarafa doğru kavis yapan bir OLED ekran kullanıcıları karşılayacak. Serinin üyelerinde çift stereo hoparlörün bulunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Üçlü arka kamera sisteminin sıra dışı bir dizilime sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV50H sensörün üstlenmesi bekleniyor.

Huawei P70 serisinin üyeleri Kirin 9010 işlemciyle gelecek

Huawei P70 serisindeki telefonlara ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Daha önceki sızıntılara göre, serinin üyeleri Kirin 9010 işlemciyle gelecek. Ultra geniş açılı kameranın iyileştirilmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER