Teknoloji

Huawei P60 Pro, telefoto kamerasıyla fotoğraf çekimlerinde fark yaratıyor

huawei p60 pro inceleme huawei p70
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de yeni satışa çıkan P60 Pro ile Huawei, fotoğrafçılık deneyimini bir adım öteye taşıyor. Şirketin eni amiral gemisi akıllı telefon modeli Huawei P60 Pro ile baş döndürücü bir ilerlemeye imza atıyor. Bu ilerleme, fotoğrafın bazı bölgelerinin yetersiz ışık nedeniyle karartılmasını engelliyor ve bu sayede hatıralarınızı kusursuz bir şekilde yansıtmanızı sağlıyor. Bu özelliği ile Huawei P60 Pro, fotoğraflardaki karanlık tonları dağıtarak sektörün en yüksek ışık alımına sahip akıllı telefon kamerasını sunuyor.

Huawei P60 Pro, Ultra Aydınlatmalı Telefoto Kamera özelliği ile f2.1 geniş diyafram açıklığına sahip olup, çoklu lens gruplarıyla birlikte %178 daha fazla ışık sağlayabilme kabiliyetine sahip. Bu da demektir ki, artık karanlık bir ortamda bulanık fotoğraflar çekmek gibi bir endişeniz olmayacak. Çünkü Huawei P60 Pro, optik görüntüleme yolunu yeniden tasarlayarak, telefonun ince boyutunu korurken aynı zamanda ışığı maksimum düzeyde emebilen bir kamera sunuyor.

Huawei P60 Pro’da Telefoto Süper Makro: Detaylara Ulaşmanın Yeni Yolu

P60 Pro’nun bir diğer çarpıcı özelliği de, telefoto kameranın uzun mesafeli çekimlerden yakınlaştırılmış makro çekimlere kadar net görüntüleme yapabilme yeteneği. Telefoto kamerayı aynı zamanda bir makro fotoğrafçılık kamerası olarak da kullanabilirsiniz. Ek bir Uzun Hareketli Kaydırmalı Yakınlaştırma Lens Grubu ile birlikte, odak mesafesini esnek şekilde kontrol edebilirsiniz.

Huawei P60 serisi, lensin yerine sensörün hareketini kullanan sektörün ilk Telefoto Anti-Sarsıntı Sensör Rotasyonu’nu da sunuyor. 3 eksenli hareketli bu sensör, telefoto çekimlerde çok daha başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Sarsıntı önleme tutarlılığı fotoğrafın merkezinden dört köşesine kadar %58 oranında artıyor.

Huawei P60 Pro, Süper Ay Görünümü özelliği ile kullanıcılarına ayı yepyeni bir ışık altında fotoğraflama fırsatı sunuyor. Yapay zeka kullanılarak ayın ayrıntılarını geliştirmek üzere tasarlanmış bu özellik, gece gökyüzünün daha net ve etkileyici çekimlerini yapmanızı sağlıyor.

Huawei P60 Pro’nun Rokoko İnci ve Siyah versiyonları, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile 39.999 TL’den Huawei Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. Huawei’nin bu yeni amiral gemisi akıllı telefonun yanında, 2.999 TL değerindeki FreeBuds 5 hediye ediliyor. Lansmana özel 500 TL sepet indirimi ve 1.000 TL’lik daha indirim kuponu da kullanıcılara sunuluyor. Bu indirim kuponu için kullanılabilecek kod ise AP60PRO1000HW olarak belirlendi.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER