Manşetler

“Fotoğrafçılığın zirvesi” Huawei P60 Pro, Türkiye’de satışa çıktı

huawei p60 pro

Huawei’nin yeni ve en gelişmiş akıllı telefonu P60 Pro, tüm dünyada fotoğrafçılığın geleceğini yeniden tanımlama iddiasıyla karşımıza çıkıyor. DXOMARK sıralamalarında 156 ile en yüksek puana sahip olması, bu akıllı telefonun fotoğrafçılık alanındaki hâkimiyetini açıkça gösteriyor. Mayıs ayında küresel lansmanı gerçekleştirilen bu akıllı telefon şimdi Huawei Online Mağaza‘da satışa sunulmasıyla birlikte Türkiye’ye geldi.

Huawei P60 Pro: Fotoğrafçılıkta bir dönüm noktası

P60 Pro, genel performansının yanı sıra fotoğrafçılık özellikleriyle de üst düzey bir akıllı telefon deneyimi vadediyor. Bu cihaz, piyasada bulunan en gelişmiş fotoğrafçılık akıllı telefonu olarak teknoloji dünyasına damga vuruyor.

Huawei’nin P Serisi’nden devraldığı birçok özellik ve değeriyle P60 Pro, akıllı telefonlar arasında yeni bir standart oluşturuyor. Optik sistemler ve estetik tasarım açısından da dikkat çekiyor. Çoklu Lens Gruplu Ultra Aydınlatmalı Telefoto Kamera ile donatılmış olan bu cihaz, sektörde bir ilki gerçekleştiriyor. Doğadan ilham alan P60 Pro, arka panellerinde sektörün ilk Rokoko İnci Tasarımı ile modern estetiği yeniden yorumluyor. Dayanıklılığı ile de öne çıkan P60 Pro, Quad-Curve Display teknolojisi ve dayanıklı Kunlun Camı kullanıyor. Bu sayede ekran, düşmelere karşı önemli ölçüde daha dirençli hale geliyor.

Bu teknoloji harikası akıllı telefon, 6,67 inç büyüklüğünde, 2700×1220 çözünürlükte bir ekrana sahip. LTPO ekranı, 120 Hz yenileme hızı ve 1.07 milyar renk sunuyor. Ayrıca, 450 PPI ve P3 renk gamı desteği, ekran kalitesini daha da artırıyor. Huawei’nin özel X TRUE Display teknolojisi, aydınlatmayı çevresel koşullara ve telefon içeriğine göre akıllıca optimize ediyor.

Huawei P60 Pro’nun dayanıklı Kunlun Camı, SGS’nin beş yıldızlı cam düşme direnci sertifikasına sahip. Bu, telefonun ekranını zarar görmekten koruyor ve genel düşme direncini 10 kat artırıyor.

Huawei P60 Pro’nun Kameraları: Detayları kaçırmayın

Ana kamerası 48 MP RYYB sensörlü olan P60 Pro, f/1.4 ve f/4.0 stop arası değişebilen 10 adımlı fiziksel değişken diyafram özelliğine sahip. 100x zoom yapabilen telefoto kamerası da 48 MP ve RYYB özellikli. Ultra geniş açılı kamera ise 13 MP ve RYYB f/2.2 stop diyaframlı bir sensörle donatılmış. Ayrıca her kameranın kendine özgü optik görüntü sabitleme sistemi bulunuyor.

P60 Pro, 4815 mAh pil kapasitesine sahip. Bu pil, 88W SuperCharge ve 50W kablosuz SuperCharge teknolojilerini destekliyor. Dolayısıyla, P60 Pro, sadece 10 dakika içinde %50 pil doluluğuna çıkabiliyor.

Huawei P60 Pro, Rokoko İnci ve siyah renk seçenekleriyle 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı sunuyor. Huawei’nin online mağazasında ön satışa sunulan bu model, lansmana özel 500 TL indirim ve ekstra 1.000 TL’lik indirim kuponu fırsatı sunuyor.

Huawei P60 Pro

  • 12 GB RAM + 512 GB: 39.999 TL
  • 8 GB RAM + 256 GB: 36.999 TL
  • HUAWEI Online Mağaza üzerinden kullanılabilecek indirim kodu: AP60PRO1000HW
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER