Teknoloji

Huawei P50 Pocket’ın özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı

huawei p50 pocket

Katlanabilir ekranlı Huawei P50 Pocket, 23 Aralık’ta resmiyet kazanacak. Akıllı telefona ait fotoğraflar, geçtiğimiz hafta içinde ortaya çıkmıştı. Telefonun teknik özellikleriyle ilgili bilinenler ise sınırlı kalmıştı.

Bu durum yeni bir sızıntı sayesinde değişiyor. Galaxy Z Flip 3’e rakip olacak telefonda kullanıcıları büyük iç ekran, hızlı şarj desteğine sahip pil ve üç arka kameranın beklediği görülüyor.

P50 Pocket’ta 6.85 inç büyüklüğünde katlanabilir bir iç ekran mevcut. Yuvarlak dış ekranın büyüklüğü ise 1 inç. Kapaktaki bu ekranın üzerindeki yuvarlak alanda ise üç kamera bulunuyor. 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör ana kamera görevini üstlenirken, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel 3x zum yapabilen kamera sistemi tamamlıyor.

Akıllı telefonun kalbinde Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 9000 işlemcinin bulunduğu belirtiliyor. Bu işlemcinin 5G desteği sunmayacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W hızlı şarj desteğine sahip 4100 mAh kapasiteli pil verecek.

Huawei P50 Pocket hakkında gölgede kalan diğer detayları duymak için 23 Aralık’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER