Teknoloji

Huawei P30 Pro için ilk yazılım güncellemesi çıktı

huawei p30 pro google play

Huawei’nin geçtiğimiz salı günü Paris’te tanıtımını gerçekleştirdiği Huawei P30 Pro için ilk yazılım güncellemesi çıktı. Bu güncelleme, Android telefon tanıtıldıktan sonra çıkan ilk güncelleme olma özelliğini taşıyor.

404 MB büyüklüğe sahip olan bu güncelleme çeşitli alanlarda ufak tefek değişiklikler ve iyileştirmeler getiriyor. Bazı durumlar için Kamera performansı optimize edildi. Eller boşta modunda kaydedilen Instagram videolarının oynatılması sırasında ses ile video arasında senkron kaymasına neden olan sorunlar da güncelleme ile düzeltiliyor.

Bazı durumlarda SwiftKey kullanılamaması ile ilgili sorun düzeltilirken, resim ekleri içeren e-postaların düzgün bir şekilde gönderilememesi sorunu da düzeltiliyor. Ekran kapalıyken üçüncü taraf uygulama bildirimlerinin ekrana getirilmesi, parmak iziyle kilit açma performansının iyileştirilmesi de Huawei P30 Pro’nun ilk yazılım güncellemesinin getirdikleri arasında yer alıyor.

Öte yandan Mart 2019 Google güvenlik yamaları da bu güncellemeyle birlikte Huawei P30 Pro’ya ulaştırılıyor. Yazılım güncellemesi kontrolü Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemesi yolu üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER