Teknoloji

Son Huawei P20 sızıntısı dikkat çekici renk seçeneklerini ortaya çıkarıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei p20Huawei’nin P20 serisi telefonlarıyla ilgili pek çok detay şimdiden gün yüzüne çıkmış durumda. Ancak tanıtım için kalan süre azalırken, bu detaylara yenileri de eklenmeye devam ediyor. Son sızıntı, Huawei P20 serisi telefonlarının dikkat çekici renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

Alman internet sitesi WinFuture tarafından yayınlanan fotoğraflarda P20, P20 Pro ve P20 Lite farklı renklerle görülüyor. Fotoğrafların doğruluğu konusunda kesin bir ifade kullanmak kolay olmasa da, yüksek kalite fotoğrafların gerçek olduğunu düşündürüyor.

Fotoğraflarda P20 Pro Siyah, Mavi ve Alacakaranlık olmak üzere üç farklı renkte görülüyor. Standart P20’nin renk seçenekleri ise Siyah, Mavi ve Roze Altın olarak sıralanıyor. P20 Lite için ise Siyah, Mavi ve Pembe renk seçeneklerinin sunulacağı anlaşılıyor.

Fotoğraflar daha önce bilinen bazı noktaların da sağlamasını yapıyor. Serinin amiral gemisi olarak bilinen P20 Pro’nun üç lensli arka kamera tasarımı ve giriş seviyesinde konumlanan P20 Lite’ın arka paneline yerleştirilen parmak izi tarayıcısı, renk seçeneklerini gösteren fotoğraflarda bir kez daha görülüyor.

Huawei P20, P20 Pro ve P20 Lite, 27 Mart’ta Paris’te düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanacak. Önümüzdeki iki haftalık dönemde de bol bol P20 sızıntısı görmek pek şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER