Teknoloji

Huawei P20 Pro GPU Turbo güncellemesini almaya başladı

Huawei P20 Pro İncelemesi

huawei p20 pro gpu turboHuawei Mate ve P serisi telefonlarında ağustos ayı içinde önemli iyileştirmeler yapacağının sözünü daha önce vermişti. Çinli üretici ayın sonları yaklaşırken bu sözünü tutmak için harekete geçmiş gibi görünüyor. Huawei P20 Pro GPU Turbo güncellemesiyle oyun sever kullanıcılarının memnuniyetini artırmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay duyurulan GPU Turbo güncellemesi, adının işaret ettiği gibi grafik işlemcisinin hızlandırıyor ve oyun performansını yukarıya çekiyor. Bu performans artışından yararlanmak için Game Suite üzerinden oyun hızlandırma özelliğini aktif hâle getirmek gerekiyor.

Game Suite uygulaması da P20 Pro’ya GPU Turbo’yu getiren güncellemeyle birlikte geliyor. Huawei P20 Pro sahiplerine kesintisiz oyun deneyimi vadeden uygulama, oyun sırasında ekranda bildirim görünmesini engelliyor.

Huawei P20 Pro GPU Turbo güncellemesiyle birlikte temmuz ayına ait güvenlik yamasını da alıyor. GPU Turbo teknolojisi hâli hazırda çok fazla sayıda oyunda desteklenmese de, PUBG Mobile ve MOBA Mobile Legends: Bang Bang gibi oyunlarda teknolojinin getirdiklerinden yararlanmak mümkün oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER