Teknoloji

Türkiye’deki Huawei P Smart Pro kullanıcıları arasında EMUI 10 gönüllüleri aranıyor

huawei p smart pro emui 10

Huawei Türkiye, Twitter hesabı üzerinden bir duyuru paylaşarak Türkiye’de Huawei P Smart Pro kullanıcıları arasında EMUI 10 beta sürümünü test edecek gönüllüler aradığını duyurdu.

EMUI 10 güncellemesi Türkiye’de bulunan Huawei Android telefonlarına yavaş yavaş gelmeye başladı. Öncelikle Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro gibi üst segment cihazlara bu güncellemeyi dağıtan şirket, şimdi de orta ve orta-üst segment telefonları en son sürüme güncellemek için çalışmalar yürütüyor. Twitter üzerinden paylaşılan mesajda da bunu açık şekilde görüyoruz.

Huawei’nin mesajında “Huawei P Smart Pro modeline sahipseniz, Beta Kullanıcı Testi’ni indirerek EMUI10 işletim sistemini herkesten önce deneyin.” ifadesi yer alıyor. Aynı zamanda tweette yer alan bağlantıya tıklatarak EMUI 10 beta programına katılım için başvuru yapılabiliyor.

https://twitter.com/HuaweiMobileTR/status/1217793837801840640

Huawei P Smart Pro özellikleri

Huawei P Smart Pro, yeni Android telefonlardan bir tanesi. 6.59 inç 1080p Full HD+ çözünürlüklü LTPS IPS LCD ekran barındıran bu telefonda Kirin 710F işlemci çalışıyor. Arkada üç adet kamera var. Bunlar 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel derinlik sensörü şeklinde sıralanıyor. Telefon 1080p video kaydı yapabiliyor. Önde ise 16 megapiksel çözünürlüklü pop-up selfie kamera yer alıyor. Bu da telefonun kesintisiz bir tam ekran deneyimi sunduğunu gösteriyor.

Huawei Nova 5T modelinde olduğu gibi kenara yerleştirilmiş parmak izi sensörü taşıyan telefonda 4000 mAh gibi yüksek sayılabilecek kapasitede bir pil de mevcut durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER