Teknoloji

Huawei Nova Y61 büyük pil ve 50 megapiksel kamerayla geliyor

huawei nova y61
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Nova Y61 ile uygun fiyatlı telefon seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. Akıllı telefonu öne çıkan özellikleriyle birlikte Çinli üreticinin küresel internet sitesinde görmek mümkün oluyor.

Nova Y61’de 6.52 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. Yenileme hızı 60 Hz olan bu ekran HD+ çözünürlük sunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik, 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun arkasında ise 50 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Bu sensör aynı zamanda makro kamera işlevi de görüyor. Telefonun kalbindeki sekiz çekirdekli işlemcinin adı henüz açıklanmış değil. Bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM eşlik ediyor. Depolama alanı konusunda ise tek seçenek 64 GB.

huawei nova y61Kutusundan EMUI 12 yüklü olarak çıkan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. USB-C üzerinden doldurulan bu pil, 22.5W şarj desteğine sahip. Akıllı telefonun sadece LTE desteği sunduğunu belirtmekte fayda var.

huawei nova y61Huawei Nova Y61 için Safir Mavisi, Nane Yeşili, Gece Yarısı Siyahı olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Telefonun fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER