Teknoloji

Huawei Nova 9 Pro için yeni sızıntılar

huawei nova 9 pro

Huawei Nova 9 serisini 23 Eylül’de tanıtacak. Ancak serinin üyelerine dair bilgiler şimdiden internette dolaşıyor. Hem Huawei Nova 9 hem de Nova 9 Pro Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanına girerken; Nova 9 Pro’ya ait canlı fotoğraflar da internete sızdı.

Nova 9 Pro’nun canlı fotoğraflarına bakıldığında telefonun Honor 50 serisine bir hayli benzediği görülüyor. Bu da iki telefonun hazırlıklarının Huawei ve Honor ayrılmadan önce eş zamanlı şekilde başladığını işaret ediyor. Dedikodulara göre; bu iki telefon işlemci ve pil gibi bileşenler konusunda da aynı yerde duruyor.

Huawei Nova 9 Pro’da 6.72 inç büyüklüğünde 120 Hz ekran bulunuyor. Ekranın dokunuş örnekleme hızı ise 300 Hz. 50 megapiksel ana kameraya 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlüklü üç kameranın daha eşlik edeceği söyleniyor. Telefonun önünde ise iki adet 32 megapiksel kameraya bulunacağı belirtiliyor.

Huawei Nova 9 Pro, kamera özellikleriyle Honor 50 Pro’dan ayrılacak gibi görünüyor. Ancak iki telefonun boyutlarının tamamen aynı olması dikkat çekiyor. İki telefonun aynı işlemciyi paylaşacağı söylense de, Huawei’nin ABD’nin yaptırımları nedeniyle 5G desteğini sunmayacağı iddia ediliyor.

İLGİLİ HABERLER