Teknoloji

Huawei Nova 3 ve TalkBand B5 tanıtım tarihi belli oldu

huawei nova 3Huawei TalkBand 5 konusundaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Bilekliğin tasarımına ait ilk görseller ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılmıştı. TalkBand B5’in tanıtılacağı tarih, Huawei’nin Weibo sayfası aracılığıyla yapılan paylaşımla gün yüzüne çıktı. TalkBand 5, 18 Temmuz’da resmiyet kazanacak. Huawei Nova 3 akıllı telefon da tanıtımda TalkBand 5’e eşlik edecek.

18 Temmuz’da tanıtılacak TalkBand B5’in 20 Temmuz itibarıyla satışa sunulması planlanıyor. Promosyon afişine bakıldığında TalkBand B5’te büyük ve renkli bir ekranın bulunacağı görülüyor. Büyük ve renkli ekranın varlığı, 2016’da çıkan monokrom ve küçük ekranlı TalkBand B3’e kıyasla büyük bir sıçrama anlamına geliyor. Huawei TalkBand B5’in fitness özelliklerinin yanı sıra Bluetooth kulaklık işlevi de görmesi bekleniyor.

Aynı gün göz önüne çıkacak Huawei markalı diğer cihaz olan Nova 3’te ise çift arka kamera ve çentikli ekran göze çarpıyor. Nova 3’ün kamerasında da, pek çok Huawei cihazında olduğu gibi, yapay zekâ yeteneklerinin bulunacağı belirtiliyor.

Nova 3 görsel açıdan Huawei P20 Lite’a oldukça benziyor. Ancak TENAA belgeleri farklı donanımsal özellikleri işaret ediyor. Telefonun kalbinde 2.3 GHz sekiz çekirdekli bir yonga seti bulunuyor. 6 GB RAM, 64 veya 128 GB dahili depolama alanının da işlemciye eşlik etmesi bekleniyor. 19:9 görüntü oranına sahip 6.3 inç LCD ekranın Full HD+ çözünürlük sunacağı belirtiliyor.

huawei nova 3Telefonun arkasında bulunan kamera modülünde biri 16, diğeri ise 24 megapiksel çözünürlüklü iki lens yer alıyor. 24 ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki lens de cihazın önünde bulunuyor.

Huawei Nova 3, 3650 mAh pil taşıyacak. Super Charge özelliği sayesinde bu pili 30 dakika içinde yarısına kadar doldurmak mümkün olacak. Telefon mavi, su yeşili ve sarı renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER