Manşetler

Yenilikçi ekran teknolojisi ve güçlü performansıyla öne çıkan Huawei Nova 11 Serisi Türkiye’de

huawei nova 11

Huawei’nin yeni akıllı telefon serisi Nova 11, dayanıklılık ve ekran kalitesini birleştirerek kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Nova 11 Pro modeli, yüksek dayanıklılığa sahip bir ekran serisi ile dikkat çekiyor ve böylece hasarlı ekranların yarattığı hayal kırıklıklarına son veriyor. Bu ekran, aynı zamanda kullanıcılarına sürükleyici bir görsel deneyim sunuyor. Bu iki model Huawei Online Mağaza’da satışa sunuldu.

Pazar verilerine göre, satış sonrası yaşanan sorunların yarısından fazlası ekran onarımından kaynaklanıyor. Ekranın değiştirilmesi için gereken yüksek bakım ücretleri ve ekran hasarının diğer bileşenlere zarar verme olasılığı göz önünde bulundurulduğunda, sağlam ekranlı bir akıllı telefona yatırım yapmak oldukça mantıklı bir seçenek haline geliyor.

Huawei Nova 11: Dayanıklılık ve görsel deneyim bir arada

Huawei Nova 11 Pro, kullanıcıların hayat tarzına uygun bir seçenek sunuyor. Fiziksel olarak zorlu aktiviteleri olan öğrencilerden, sık seyahat etmesi gereken genç yetişkinlere kadar herkes için ideal bir seçenek olan Nova 11 Pro, beton yüzeye düşmeye dayanabilecek kadar sağlam bir ekran sunuyor. Bu, yaşam tarzınız ne kadar aktif olursa olsun, gönül rahatlığı ve kesintisiz bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Huawei, akıllı telefonlarının ekranlarını sertleştirmek ve kazara düşmelerden kaynaklanan hasarı azaltmak için Nova telefonlarına Kunlun Glass uyguladı. İsviçre SGS’den beş yıldızlı cam düşme direnci sertifikası alan Huawei Kunlun Glass ile donatılan telefonlar, genel düşme direncinde 10 kat artışa sahip.

Huawei Nova 11 serisi, ekran kalitesi açısından diğerlerinden bir adım önde olmayı hedefliyor. Gerçek dünyanın otantik renklerini kopyalamak için ekran teknolojisine yatırım yaptı. Nova 11 serisi, renk, dinamik aralık, pürüzsüzlük ve çözünürlük açısından en üst düzey ekran deneyimi sunan Display Turbo özelliğini piyasaya süren ilk ürün oldu.

Huawei Nova 11, çoğu kullanıcıyı tatmin edecek geniş bir 6,7 inç 120 Hz Kusursuz OLED Düz Kenar Ekran sunuyor. Huawei Nova 11 Pro ise daha üst düzey bir cihaz arayanlar için mükemmel olan daha da büyük 6,78 inç 120 Hz Kusursuz OLED Kavisli Ekrana sahip.

Huawei Nova 11 Pro’nun yeşil ve siyah renkli modelleri 24.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinde satışa sunuluyor. Nova 11 modeli ise 21.999 TL fiyatla yeşil ve siyah renk seçenekleri ile Huawei Online Mağaza üzerinde satışa sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER