Teknoloji

Huawei en büyük ekranlı MatePad Pro tabletinin tanıtım tarihini açıkladı

huawei matepad pro 13.2

Huawei MatePad Pro 13.2 adını taşıyan yeni tabletini tanıtmaya hazırlanıyor. 25 Eylül’de Çin’de gözler önüne çıkacak olan tablet, adından da anlaşılabileceği üzere 13.2 inç bir ekrana sahip. Bu da cihazın Huawei’nin bugüne kadar tanıttığı en büyük ekranlı tablet olacağını gösteriyor.

Yeni tabletin kenarlarının inceliği, Huawei’nin önceliği elde kullanımdan ziyade klavye ile kullanıma verdiğini işaret ediyor. Tabletle birlikte manyetik klavye ve M Pencil kalem de gelecek. Ancak bunların tabletin kutusundan çıkıp çıkmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Huawei aynı etkinlikte küresel lansmanı daha önce yapılan Huawei Watch Ultimate Gold Edition’ı Çinli kullanıcıların karşısına çıkaracak. 18 karat altın çerçeve, kurma kolu ve altın PVD titanyum kayışa sahip akıllı saat, Avrupa’da gelecek ay 2999 avro karşılığında satışa sunulacak

huawei matepad pro 13.2

Huawei MatePad Pro 13.2 hangi özelliklerle gelecek?

Huawei MatePad Pro 13.2 ile birlikte hangi özelliklerin sunulacağı şu an için bilinmiyor. Ancak tanıtım tarihi yaklaşırken Huawei’den yeni bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır. Şirketin bir süre önce duyurduğu MatePad 11.5 PaperMatte Edition modeli de bugün itibarıyla Türkiye’de ön satışa çıkmış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER