ManşetlerTeknoloji

Huawei, yeni MatePad Pro 13.2’yi Türkiye’de ön satışa sundu

huawei matepad pro 13.2

Huawei, tablet pazarındaki yenilikçi yaklaşımını sürdürerek, MatePad Serisi’nin en yeni üyesi olan Huawei MatePad Pro 13.2‘yi tanıtmıştı. Bu yeni model, esnek OLED ekranı, ultra ince ve hafif tasarımı ile kullanıcılarına sürükleyici bir görsel deneyim sunmayı vaat ediyor. Bu tablet Huawei Online Mağaza’da ön satışa çıktı.

Huawei MatePad Pro 13.2, 3:2 ekran oranı ve 13,2 inç büyüklüğündeki esnek OLED ekranı ile sektörde dikkat çekici bir yeniliğe imza atıyor. %94’lük ekran-gövde oranı ve yalnızca 3,4 mm kalınlığındaki çerçevesi ile tablet, kullanıcılarına geniş bir görüntüleme alanı sunarken, 5,5 mm kalınlığı ve 580 gram ağırlığı ile de en ince ve en hafif tabletler arasında yer alıyor.

Huawei MatePad Pro 13.2, yaratıcılığı ve üretkenliği ön planda tutan özellikleri ile dikkat çekiyor. Huawei M-Pencil (3. nesil) ile birlikte sunulan tablet, NearLink teknolojisi sayesinde kesintisiz bağlantı ve etkileşim imkanı sunuyor. Ayrıca, tablet sektöründe bir ilk olan 10.000’den fazla basınç algılama seviyesi ile donatılan kalem, kullanıcılara çizim yaparken veya not alırken üstün bir doğruluk ve kusursuzluk deneyimi sağlıyor.

Bu yeni tablet, Huawei Akıllı Manyetik Klavye ile birlikte kullanıldığında, PC benzeri bir üretkenlik deneyimi sunuyor. Tablet, çoklu görev ihtiyaçları için geliştirilen Çoklu Pencere özellikleri ile kullanıcılara geniş bir ekranda PC benzeri bir pencere etkileşimi deneyimi sunarak, çalışma araçlarını geliştirmelerine olanak tanıyor.

Huawei, kendi geliştirdiği X-True Display teknolojisini kullanıyor. Profesyonel sınıf ekran, yüksek renk doğruluğu ve P3 geniş renk gamı ile görsel detayların doğru bir şekilde gösterilmesini sağlıyor. Tablet, 1.000 nit maksimum parlaklığa ve 1.000.000:1 kontrast oranına sahip, bu da kullanıcılara mükemmel bir görsel deneyim sunuyor.

Huawei MatePad Pro 13.2 fiyatı

Huawei MatePad Pro 13.2, yeşil ve siyah renk seçenekleri ile birlikte 256 ve 512 GB depolama kapasitesi seçenekleriyle sunuluyor. Tablet, 29.999 TL’den başlayan fiyatlarla Huawei Online Mağaza üzerinden ön satışa sunulurken, yanında 6 ay Ekran Hasarı Garantisi ve 6.998 TL değerinde akıllı klavye ve 3. Nesil M-Pencil hediye ediliyor. Ayrıca, tüketiciler AMPPRO13PR1000 kodunu kullanarak 1.000 TL daha indirim elde edebilirler.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER