Manşetler

Huawei MatePad Pro 12.6 satışa çıktı, fiyatı ve özel fırsatları burada

huawei matepad pro 12.6

Huawei, yakın zamanda ön satışa sunduğu Huawei MatePad Pro 12.6 tabletinin satışlarına başladı. Bu tablet Huawei Online Mağaza üzerinde 8999 TL’lik fiyat etiketiyle müşterilere sunuluyor.

Bu tablet 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip. 16:10 en boy oranı ve yalnızca 5,6 milimetrelik dar çerçeveleriyle ekran, yüzde 90 ekran-gövde oranı sunuyor. OLED FullView ekran ayrıca milyonda bir yüksek kontrast oranını ve geniş DCI-P3 renk gamını destekleyerek daha iyi tanımlanmış ve gerçeğe yakın renkler üretmesini sağlıyor. Huawei MatePad Pro, ∆E < 0,5 renk doğruluğu derecesine sahip. Yalnızca bazı profesyonel düzeyde monitörler tarafından elde edilen bu doğruluk düzeyi, tableti profesyonel fotoğrafçılar için harika bir taşınabilir ikinci monitör haline getiriyor. Kaynakta emisyonları azaltan mavi ışık filtreleme donanım çözümü ile bu tablet, dünyanın çeşitli zorlu testlerden geçen ve TÜV Rheinland Full Care Display 2.0 sertifikası alan ilk tableti niteliğini taşıyor.

Collaborate Modu, HarmonyOS 2 ve Windows arasında gerçek platformlar arası etkileşimleri mümkün kılarak, kullanıcıların metin, resim ve belge gibi içerikleri bağlı cihazlar arasında basit bir sürükle – bırak yöntemiyle aktarmalarına olanak tanır. Tabletleri, akıllı telefonları ve PC’leri ayıran sınırları ortadan kaldıran Çoklu Ekran İş Birliği, kullanıcıların Huawei MatePad Pro ve diğer bağlı cihazlarla yapabileceklerini geliştirerek, eskisinden daha üretken ve yaratıcı olmalarını sağlıyor.

12,6 inçlik Huawei MatePad Pro 8999 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. 2. Nesil M-Pencil, Manyetik Klavye ve taşıma kılıfı hediyeleriyle birlikte 9999 TL’lik bir paket hâlinde de satın alınabiliyor. Ayrıca vade farksız 4 taksit fırsatı da kullanılabiliyor. Bu arada MatePad Pro 12.6 ile birlikte MateView GT veya Sound Joy satın alanlara, anında yüzde 10 ek sepet indirimi de uygulanıyor. Ön satış dönemi boyunca 100 TL ön ödeme yapan kullanıcılara ayrıca toplam fiyat üzerinden 200 TL indirim uygulanıyor.

huawei matepad pro satın alHuawei MatePad Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER